Concureaza cu RS5, M4 si C63 AMG, dar pentru multi e doar o mare necunoscuta. Masina din 2016 are motor V6 twin-turbo, scaune incalzite de la Recaro si piele pe bord

Concureaza cu RS5, M4 si C63 AMG, dar pentru multi e doar o mare necunoscuta. Masina din 2016 are motor V6 twin-turbo, scaune incalzite de la Recaro si piele pe bord
  • Concureaza cu RS5, M4 si C63 AMG, dar pentru multi e doar o mare necunoscuta
  • Masina din 2016 are motor V6 twin-turbo, scaune incalzite de la Recaro si piele pe bord
Distribuie pe Facebook

Finisata, la exterior, intr-o nuanta mata de alb, aceeasi sportiva in doua portiere se mai poate lauda, la interior, si cu o instalatie audio Bose.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de zece ani si disponibila, la vanzare, pana in 2019, prima si, totodata, unica generatie a gamei comercializate de Cadillac sub numele de ATS si-a intampinat clientii - de-a lungul carierei sale, in nenumarate savori si configuratii. Printre optiunile oferite de modelul conceput special pentru a concura impotriva unor autoturisme precum Audi A4 / A5, BMW Seria 3 / Seria 4 si, oarecum inutil de precizat, Mercedes C-Class si-a facut loc - mai mult sau mai putin surprinzator, si o versiune de inalta performanta, reteta disponibila sub denumirea de ATS-V reprezentand, de altfel, si subiectul principal al acestui material.

Cadillac ATS-V Coupe de vanzare

Cadillac ATS-V Coupe de vanzare

Cadillac ATS-V Coupe de vanzare

Asamblata in urma cu aproximativ sase ani, urmatoarea piesa a respectivei serii se bucura - similar celorlalte exemplare fabricate, daca mai trebuia cumva mentionat, de serviciile unei motorizari cu sase cilindri in V si doua turbine supradimensionate, benzinarul cu o capacitate de 3.6 litri lucrand, in cazul de fata, alaturi de o cutie cu opt rapoarte, cu doua pedale, pentru a livra rotilor de la nivelul puntii spate undeva in jurul a 464 de cai putere, plus 603 Newton-Metri, indeajuns pentru ca problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp mai mic de patru secunde, dupa cate se pare.

Disponibila in schimbul unei sume de aproape 41.300 de dolari, aceeasi sportiva de clasa medie botezata ATS-V Coupe va mai pune la dispozitia potentialilor sai clienti si o caroserie de culoare alba - cu finisare mata, contrastata de prelungirea frontala si difuzorul posterior realizate din fibra de carbon. Din peisaj nu lipsesc, din contra, nici farurile cu tehnologie xenon, evacuarea cvadrupla ori jantele forjate pe 18 inch, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv o tapiterie din piele neagra, accente de microfibra, afisaj pe parbriz, scaune actionate electric - cu functie de incalzire si semnatura specialistilor Recaro, instalatie audio de la Bose, volan in trei spite.

Cadillac ATS-V Coupe de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (135) Poze Cadillac ATS-V Coupe de vanzare
mai multe