Concureaza cu Seria 3, dar e construita manual. In plus, are 600 de CAI sub capota

Concureaza cu Seria 3, dar e construita manual. In plus, are 600 de CAI sub capota
  • Primul Jaguar XE SV Project 8 din istorie ofera un V8 cu 600 CP
  • Livrarea valorilor maxime se face catre toate cele patru roti
  • Modelul asamblat manual e cel mai rapid sedan de pe Nurburgring
Distribuie pe Facebook

Seria detaliilor inedite continua cu productia limitata la doar 300 de exemplare si pretul de vanzare care se apropie de 200.000 de dolari.

Are la baza masina care concureaza cu Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class, insa este asamblata manual. Sub capota, o motorizare cu opt cilindri in V si compresor mecanic scoate 600 de cai putere dintr-o capacitate de cinci litri, mai mult decat orice alta versiune de performanta din segmentul mediu de lux.

Seria curiozitatilor ce graviteaza in jurul primului Jaguar XE SV Project 8 continua cu productia limitata la doar 300 de exemplare si pretul de vanzare care se apropie de 200.000 de dolari, dupa cum precizam inclusiv la inceputul materialului nostru.

Iar detalii extrem de interesante tot ar mai fi de precizat. De exemplu, o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala sunt oferite in standard, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza mai putin de trei secunde si jumatate, pe cand viteza maxima... ei bine, sare de 320 km/h.

O alta performanta care merita intreaga ta atentie are legatura cu timpul de doar sapte minute si 18 secunde obtinut de primul Jaguar XE SV Project 8 la Nurburgring, sinonim cu un record absolut pentru automobilele in patru portiere.

Acestea, dar si multe alte informatii surprinzatoare in felul lor aflam chiar din urmatorul material video, care surprinde in detaliu concurentul de 600 de cai putere si 200.000 de dolari al trio-ului format din Audi, BMW Seria 3, plus Mercedes C-Class. Atat de la exterior, cat si de la interior, de pe loc si, evident, in miscare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Noiembrie 2019