Concurenta sa ia un pix pentru notite. Ferrari detaliaza secretele celui mai furios si iute model pe care il vinde

Concurenta sa ia un pix pentru notite. Ferrari detaliaza secretele celui mai furios si iute model pe care il vinde
  • Noul Ferrari 812 a debutat in primavara acestui an
  • Automobilul italian ofera un V12 de 800 cai putere
  • Viteza maxima va urca pana la 340 kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Cu productia modelului LaFerrari incheiata, noul 812 Superfast urca pe prima pozitie in topul celor mai puternice si mai rapide automobile Ferrari pe care banii le pot cumpara la acest moment.

Ferrari a lansat in urma cu mai putin de sase luni, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Geneva in primavara acestui an, cel mai puternic si mai rapid modelul cu propulsie pe benzina din istoria sa.

Discutam, bineinteles, despre noul 812 Superfast care, in ciuda lipsei unui motor electric, reuseste sa puna la dispozitia persoanei aflate in spatele volanului undeva in jurul a 800 CP si 718 Nm.

Vinovat de aceasta situatie se face o unitate aspirata cu 12 cilindri in V si capacitatea de 6.496 centimetri cubi, cuplata de inginerii italieni la o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

Astfel, acceleratia de la 0 la 100 kilometri pe ora se realizeaza in numai 2.9 secunde, sprintul 0 - 200 km/h dureaza doar 7.9 secunde, in timp ce viteza maxima este de 340 kilometri pe ora.

Exceptand performantele care il transforma in cel mai puternic si mai rapid Ferrari al momentului, noul 812 Superfast reuseste sa impresioneze inclusiv cu tehnologiile din dotare.

Intr-o alta ordine de idei, respectivul automobil este primul echipat de inginerii italieni cu servodirectie electrica si versiunea 2.0 a sistemului de directie integrala Virtual Short Wheelbase.

Un alt capitol care merita intreaga atentie a concurentei (si nu numai) il reprezinta departamentul aerodinamic, acolo unde elementele active si pasive asigura o forta de apasare similara extremului F12tdf.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Iulie 2017