Constructorul de la Maranello lucreaza deja la varianta spider a lui LaFerrari, urmand a fi lansata in 2017

Constructorul de la Maranello lucreaza deja la varianta spider a lui LaFerrari, urmand a fi lansata in 2017
  • Presedintele Ferrari a declarat ca LaFerrari Spider este in lucru
  • Modelul va fi lansat in 2017
  • Pretul va fi situat in jurul sumei de 3.5 milioane de euro
Distribuie pe Facebook

Presedintele Ferrari, Sergio Marchionne a declarat intr-un interviu recent ca producatorul italian lucreaza la dezvoltarea unei variante spider pentru LaFerrari

Este cunoscut faptul ca cei de la Ferrari doresc sa pastreze un standard extrem de ridicat atunci cand vine vorba despre alegerea viitorilor proprietari ai modelelor lor, mai ales a celor care sunt produse intr-un numar limitat.

Acesta a fost cazut si cu LaFerrari, din care au fost produse doar 499 de exemplare, fiecare costand mai mult de 1 milion de euro. Avand in vedere ca absolut toate au fost deja vandute, putem spune ca aceste cifre nu i-au speriat deloc pe cei care le-au achizionat.

Acum, noul presedinte al constructorului italian a declarat ca varianta decapotabila este deja in lucru, si mai mult de atat, potentialii clienti au vazut deja produsul finit.

De vreme ce ultimele decapotabile din gama Ferrari, 458 Spider, 488 Spider sau California, au beneficiat de un hard-top, mai mult ca sigur la fel va pati si extremul LaFerrari.

Daca in cazul altor producatori, trecerea la decapotabil inseamna intarirea unor parti ale sasiului, multumita sasiului din fibra de carbon al Ferrari-ului, acest lucru nu este necesar deoarece nu se pierde din rigiditatea la torsiune.

Sub capota, spider-ul va avea acelasi motor V12 de 6.3 litri de pe varianta coupe, care impreuna cu unitatea KERS produce 950 de cai putere.

Deocamdata pretul unei astfel de versiuni nu este cunoscut, dar specialistii spun ca se va situa undeva in jurul sumei de 3.5 milioane de euro.

Inca de cand a aparut, modelul LaFerrari a nascut o multime de controverse datorita numelui care intr-o traducere libera ar insemna Ferrari Ferrari-ul, dar un lucru este sigur: nimeni nu poate sa ii conteste frumusetea si performantele care il fac demn de locul in Sfanta Treime a hypercar-urilor, alaturi de 918 Spyder si McLaren P1.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 31 Mai 2016