Corvette ZR1, mai rapid decat Nissan GT-R cu 5 secunde pe Nurburgring!

Corvette ZR1, mai rapid decat Nissan GT-R cu 5 secunde pe Nurburgring!
Noul ZR1 este cu siguranta Supercarul american suprem. Si chiar daca pretul pentru un Chevrolet Corvette ZR1 este sub jumatatea unui Ferrari sau Lamborghini, reuseste sa aiba performante mult mai bune. Ba mai mult, noul ZR1 a reusit acum sa spulbere timpul facut de japonezul Nissan GT-R, dar nu cu zecimi sau sutimi de secunda, ci cu 5 secunde intregi!
Distribuie pe Facebook

Lupta pentru cea mai rapida masina de pe Nurburgring continua. General Motors nu a ezitat nicio secunda dupa lansarea noului Corvette ZR1 2012 si a si trimis-o la plimbare pe Ring.

Masina de 638 cp incaltata cu anvelopele optionale Michelin Pilot Sport Cup Zero Pressure a inregistrat un timp de 7:19.63 minute, mult mai bun decat vechiul timp stabilit de ZR1 in 2008, adica 7:26.40. Ba mai mult, timpul noului Corvette a facut de rusine si mult-adulatul Nissan GT-R 2012, timp stabilit de curand, cu aproximativ 5 secunde. Nissan a avut un timp pentru o tura de circuit de 7:24.22 minute.

"Testarea masinii pe circuitul Nurburgring este una dintre metodele importante prin care validam masina pentru cele mai dificile conditii de circuit" zice Tadge Juechter, inginer-sef la Corvette.

General Motors planuieste sa mai publice un film si cu modelul ceva mai docil, Corvette Z06, tot pe Ring, tot in incercarea de a stabili un timp greu de depasit de alte masini mult mai scumpe. Ambele americane, ZR1 si Z06 se vor pune in vanzare in Statele Unite incepand cu luna viitoare.

Chevrolet Corvette ZR1

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Iunie 2011