Costa aproape 145.000 de lire sterline, insa nu are nici macar senzori de parcare. In plus, interiorul e plin de plastice ieftine

Costa aproape 145.000 de lire sterline, insa nu are nici macar senzori de parcare. In plus, interiorul e plin de plastice ieftine
  • Honda a lansat in 2016 o noua generatie a modelului NSX
  • Automobilul japonez ofera in premiera un sistem de propulsie hibrid
  • Sportiva de 145.000 de lire sterline a fost de curand testata
Distribuie pe Facebook

Simpla apasare a pedalei de acceleratie te va face sa uiti insa complet de toate aceste probleme. Probleme pe care, de altfel, un automobil care concureaza si se vinde la pret de Audi R8 V10 ori Porsche 911 Turbo nu ar trebui sa le aiba.

Dupa mai bine de un deceniu de vise si sperante, Honda a pus intr-un final capat asteptarii si a lansat in anul 2016 o noua generatie a modelului NSX. Proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum Audi R8 V10 ori Porsche 911 Turbo, automobilul companiei japoneze este insotit de-aceasta data de un sistem de propulsie... usor atipic.

Vorbim, mai precis, despre un benzinar cu sase cilindri in V, doua turbine conventionale si capacitatea de 3.5 litri... care lucreaza alaturi de trei motoare electrice pentru a livra rotilor undeva in jurul a 570 CP. Si daca tot veni vorba despre acest aspect, fisa tehnica este completata de o cutie automata cu noua rapoarte si tractiunea integrala SH-AWD.

Solutia aleasa de Honda pentru propulsia generatiei cu numarul doi a modelului NSX nu este insa singurul element-surpriza intalnit in cazul de fata. Automobilul companiei japoneze reuseste sa iasa in evidenta inclusiv prin pretul de pornire, de aproape 145.000 de lire sterline, dar si prin materialele interioare... mult in urma celor folosite de competitie.

Tot pe lista lucrurilor mai putin placute... mai poate fi trecuta si lipsa senzorilor de parcare, o dotare disponibila doar contra-cost. Calitatea sistemului de infotainment sau plierea manuala a oglinzilor retrovizoare puncteaza la randul lor in cadrul categoriei defectelor care insotesc rivalul duo-ului german format din Audi R8 V10 si Porsche 911 Turbo.

Asa cum era de asteptat, noua generatie a modelului Honda NSX are si numeroase calitati, evidentiate in urmatorul material video:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Iulie 2018