Costa cat o limuzina Bentley, insa nu ofera nici macar climatizare automata. De ce este atat de scump acest BMW

  • Un BMW M3 GTS a fost scos la vanzare pentru 209.500 euro
  • Automobilul bavarez are numai 2.436 kilometri la bord
  • Productia acestei serii a fost limitata la 150 exemplare
Distribuie pe Facebook

Numai 150 de exemplare au fost fabricate in total, fiecare dintre acestea avand parte de un motor aspirat cu opt cilindri in V si capacitatea de 4.4 litri.

Vorbim, bineinteles, despre editia limitata BMW M3 GTS, lansata pe piata in urma cu urma aproximativ sapte ani ca o alternativa la seria 911 GT3 oferita de compania Porsche.

Drept urmare, modelul bavarez duce lipsa mai multor dotari de confort - regasite, de altfel in echiparea versiunii standard, printre care si climatizarea automata sau chiar bancheta spate.

Pe langa minusul de kilograme, GTS-ul din BMW M3 GTS mai inseamna si un plus de putere, unitatea V8 de 4.4 litri anterior mentionata dezvoltand undeva in jurul a 450 CP.

Auto > Masini tari

Auto > Masini tari

Auto > Masini tari

Asa se face ca, in comparatie cu versiunea standard, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in doar 4.4 secunde, o performanta extrem de apropiata de cea a noului M4.

In ceea ce priveste meniul estetic, automobilul bavarez se remarca in special prin nuanta portocalie a caroseriei, insa schimbarile operate de designerii BMW nu se opresc neaparat aici.

Ba dimpotriva: acelasi M3 GTS mai propune si o prelungire subtila pentru spoilerul fata, prize de aer pentru capota bombata a motorului, dar si un eleron posterior supradimensionat.

Un set de jante cu design unic si diametrul de 19 inch completeaza pachetul exterior, pe cand interiorul... ei bine, adopta in locul banchetei spate un roll-cage, din nou, portocaliu.

Reamintim intr-un final ca respectivul automobil bavarez a fost produs intr-o editie limitata la numai 150 de exemplare, astfel ca pretul de vanzare ar putea fi oarecum justificat.

Sau ai prefera sa platesti cei 209.500 euro ceruti pe acest BMW M3 GTS cu 2.436 kilometri la bord pe un alt model - sa zicem un... Porsche 911 GT3 RS de ultima generatie, de ce nu?!

Auto > Masini tari

Auto > Masini tari

Auto > Masini tari

Auto > Masini tari

Auto > Masini tari

Auto > Masini tari

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Auto > Masini tari
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Mai 2017