Costa cat un Volkswagen Golf, dar eclipseaza pana si un S-Class de ultima generatie

Costa cat un Volkswagen Golf, dar eclipseaza pana si un S-Class de ultima generatie
  • Vechiul Bentley Arnage se vinde astazi chiar si cu mai putin de 20.000 de dolari
  • La momentul lansarii, automobilul britanic costa un sfert de milion de dolari
  • Meniul include un motor cu opt cilindri in V, plus numeroase dotari de mare lux
Distribuie pe Facebook

Disponibil la vanzare in schimbul unor sume care pleaca de la sub 20.000 de dolari, vechiul Bentley Arnage este automobilul preferat al... amatorilor de chilipiruri.

A costat de nou undeva in jurul a 250.000 de dolari, insa astazi se vinde pentru sume chiar si de zece ori mai mici. Este genul de situatie cu care fiecare cumparator ar dori sa se confrunte.

Si am minti daca am spune ca asa ceva nu se poate. Pentru ca este posibil, iar reteta succesului vine - in cazul de fata - sub forma primei si, momentan, a singurei generatii Bentley Arnage lansata pe piata.

Modelul care imparte platforma si alte componente tehnice cu Rolls-Royce Silver Seraph este disponibil la vanzare in doua versiuni de motorizare. Inclusiv in compania unui V8 de 6.75 de litri.

Propulsorul este insa intotdeauna mai putin important atunci cand vine vorba despre automobilele respective. Pe primul loc va sta de fiecare data confortul pasagerilor, iar acest lucru se vede.

Chiar daca nu este nici pe departe un produs de ultima generatie, britanicul Bentley Arnage stie cum sa isi intampine oaspetii. Alaturi de piele fina, lemn masiv, plus cusaturi sub forma de carouri.

Din meniu nu lipsesc, de asemenea, nici scaunele cu reglare electrica si functie de memorare a pozitiei. Prezente in peisaj sunt si doua masute retractabile, special gandite pentru ocupantii locurilor spate

Vorbim, pe scurt, despre un automobil capabil sa-ti puna lumea la picioare pentru pretul unui Volkswagen Golf de ultima generatie. Singura conditie este sa iti permiti costul reparatiilor si al benzinei.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Aprilie 2019