Cu pedala de acceleratie la podea. Test de VITEZA cu noua Alfa de 510 cai putere

Cu pedala de acceleratie la podea. Test de VITEZA cu noua Alfa de 510 cai putere
  • Noua Giulia Quadrifoglio ofera un V6 de 510 CP
  • Sportiva italiana sprinteaza pana la 100 km/h in 3.9 secunde
  • Viteza maxima este de 307 kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Accelereaza de la 0 la 100 km/h in numai 3.9 secunde si are o viteza maxima de 307 kilometri pe ora.

Vorbim, bineinteles, despre versiunea de top a noii Alfe Giulia, pusa in miscare de o unitate cu sase cilindri in V si doua turbine, ce scoate 510 cai putere dintr-o capacitate de 2.9 litri.

Proiectata pentru a concura impotriva unor modele precum BMW M3 sau Mercedes C63 AMG, respectiva masina italiana este livrata la pachet alaturi un sistem de tractiune spate si, totodata, o cutie manuala cu sase rapoarte sau una automata cu opt trepte de viteza, in functie de doleantele clientilor.

De asemenea, noua varianta Quadrifoglio se mai poate lauda si de o suspensie ajustabila, un sistem de franare cu discuri carbon-ceramice, dar si o prelungire activa pentru spoilerul fata.

In Romania, masina italienilor porneste de la 78.838 euro si ofera in standard faruri Bi-Xenon, stopuri cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 19 inch, scaune sport imbracate intr-o combinatie de piele, plus alcantara, ornamente din carbon, sistem de navigatie cu ecran de 8.8 inch s.a.m.d.

Asadar, acestea fiind spuse, lasam in urma generalitatile privind noua Alfa Giulia Quadrifoglio si trecem la subiectul principal al acestui material, o incursiune 0 - 300 kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
mai multe