Cu un asemenea interior pe maini... uiti complet ca ai 605 CP sub fund

Cu un asemenea interior pe maini... uiti complet ca ai 605 CP sub fund
  • Faimosul Audi Forum din Neckarsulm expune zilele acestea un RS7 cu o configuratie mai putin obisnuita
  • Autoturismul cu pricina impresioneaza in special prin pielea, respectiv alcantara de culoare albastra
  • De o nuanta similara de albastru se bucura inclusiv caroseria echipata cu cinci portiere
Distribuie pe Facebook

Vizitatorii faimosului Audi Forum din Neckarsulm pot admira zilele acestea un RS7 cu o configuratie mai putin obisnuita.

Inainte insa de a descoperi si admira in detaliu respectivul exemplar al sportivei germane in cinci usi, ne vedem nevoiti sa facem o mica precizare cu privire la motorizarea ascunsa sub capota.

De unde cei 605 cai putere despre care discutam anterior? Ei bine, in cazul in care nu ti-ai dat inca deja seama, in situatia de fata avem de-a face cu un Audi RS7 Performance.

Audi RS7 cu interior albastru

Audi RS7 cu interior albastru

Exact, versiunea al carei propulsor V8 bi-turbo de patru litri ofera inclusiv un cuplu maxim de 700 Newton-Metri in modul normal, respectiv 750 Nm cu ajutorul functiei Overboost.

Adaugam in meniu si o automata de tip tiptronic in opt rapoarte, respectiv un sistem inteligent de tractiune integrala, iar sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza numai 3.7 secunde.

Chiar si asa, tot interiorul este detaliul care ne-a luat mintile. Nu de alta, dar cate alte exemplare ale sportivei germane in cinci usi se poat lauda cu piele si alcantara de culoare albastra?

Audi RS7 cu interior albastru

Audi RS7 cu interior albastruAudi RS7 cu interior albastru

Piele si alcantara de culoare albastra care, pe deasupra, mai sunt insotite si de cusaturi contrastante finisate in portocaliu ori ornamente realizate din fibra de carbon lucioasa.

Nici exteriorul nu dezamageste la nivel de configuratie, RS7-le Performance expus in cadrul faimosului Audi Forum din Neckarsulm optand pentru o caroserie similara cabinei.

Intr-o alta ordine de idei, nuantei predominante de albastru i se alatura accente omniprezente de negru, plus jante din aliaj cu finisare bi-colora si design in cinci spite duble.

Audi RS7 cu interior albastru

Audi RS7 cu interior albastru

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi RS7 cu interior albastru
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 31 Octombrie 2016