Culoarea sa intoarce peste tot capete, insa motorul este cel care te va unge la suflet

Culoarea sa intoarce peste tot capete, insa motorul este cel care te va unge la suflet
  • BMW lanseaza in Japonia noul M6 Celebration Edition
  • Automobilul bavarez ofera un V8 cu 600 CP sub capota
  • Exteriorul se remarca prin nuanta Austin Yellow
Distribuie pe Facebook

Compania bavareza BMW lanseaza pe piata auto din Japonia o versiune speciala a actualului M6 Coupe. Numai 13 exemplare apartinand editiei Celebration vor fi construite, fiecare dintre acestea urmand a se lauda cu un total de 600 de cai putere.

2016 este un an important pentru BMW, compania auto bavareza aniversand la inceputul acestei primaveri un secol de existenta si excelenta. In cinstea sa, producatorul din Munchen a venit cu mai multe versiuni speciale ale unor modele deja existente.

Cea mai noua lansare in acest sens o reprezinta editia M6 Celebration, a carei productie va fi limitata la numai 13 exemplare - toate disponibile la vanzare pe piata din Japonia, la un pret de aproximativ 210.000 de dolari.

BMW M6 Celebration Edition

Fiecare masina comercializata sub aceasta denumire se remarca la nivel de exterior printr-o caroserie finisata in nuanta Austin Yellow si decorata cu numeroase detalii de culoare neagra sau realizate din fibra de carbon. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici jantele pe 20 inch.

In ceea ce priveste departamentul interior, propunerea noului BMW M6 Celebration include, insa nu se rezuma neaparat la pielea fina de culoare neagra, livrata la pachet alaturi de cusaturi contrastante, sau sistemul audio de la B&O.

BMW M6 Celebration Edition

Avand la baza versiunea Competition a modelului bavarez de inalta performanta, editia aniversara destinata pietei din Japonia ascunde sub capota o motorizare bi-turbo cu opt cilindri in V si capacitate de 4.4 litri, ce dezvolta undeva in jurul a 600 de cai putere.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza doar 3.9 secunde, acelasi BMW M6 Celebration continuandu-si apoi nestingherit incursiunea pana la pragul celor 305 kilometri pe ora. Suna bine, nu-i asa?

BMW M6 Celebration Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW M6 Celebration Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 31 Mai 2016