Cum se conduce un MERCEDES UNIMOG. Video de la volanul masinii pentru care off-road-ul nu mai are secrete

Cum se conduce un MERCEDES UNIMOG. Video de la volanul masinii pentru care off-road-ul nu mai are secrete
  • Desenat imediat dupa al Doilea Razboi Mondial
  • Din 1953 vandut cu sigla Mercedes
  • Abilitati extraordinare in off-road
Distribuie pe Facebook

Mercedes Unimog este genul acela de masina pe care o poti conduce pe (aproape) orice suprafata. In clipul video de mai jos ai o perspectiva interesanta despre cum se conduce aceasta masina.

Unimog a fost desenat de Albert Friedrich si Heinrich Rößler, imediat dupa terminarea celui de-al Doilea Razboi Mondial, pentru a fi folosit cu precadere in agricultura.

Initial a fost asamblat intr-o uzina din Goppingen iar din 1951 gigantul german Daimler-Benz a preluat drepturile de productie. Tot din acelasi an, Unimog a fost vandut sub brand-ul Mercedes-Benz dar primele exemplare care sa aiba celebra emblema Mercedes au parasit linia de asamblare de abia in 1953.

Avand abilitati excelente in off-road, Mercedes Unimog poate fi gasit aproape in toate mediile de pe Pamant: in jungla, munti, desert, folosit ca si vehicul militar, ca masina de pompieri, participa chiar si la raliul Dakar sau deszapezeste drumurile din Europa Centrala.

Este cu adevarat un vehicul special iar acum ai ocazia sa vezi lumea de la volanul sau prin intermediul clipului video POV de mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Octombrie 2020