Cum se schimba ambreiajul unui Ferrari F50? VIDEO cu cel mai tare schimb de ambreiaj de pe internet

Cum se schimba ambreiajul unui Ferrari F50? VIDEO cu cel mai tare schimb de ambreiaj de pe internet
  • Cum se schimba ambreiajul unui Ferrari F50?
  • Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul video
Distribuie pe Facebook

Cum se schimba ambreiajul unui Ferrari F50? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video, evident.

Te-ai intrebat vreodata cum se schimba ambreiajul la un automobil cu motorul instalat central? In cazul vechiului, dar in continuare impresionantului Ferrari F50, ei bine... lucrurile nu stau deloc simplu, dupa cum urmeaza sa vezi.

Intr-un scurt material video publicat pe contul de Instagram al showroom-ului Joe Macari din Londra, observam cum supercarul italian cu transmisie manuala in sase rapoarte este desfacut in doua, la propriu, pentru aceasta operatiune.


Pretul unui schimb de ambreiaj ramane un mister insa, cel mai probabil, vorbim despre un serviciu disponibil in schimbul unei sume din cinci cifre - cu piesa inclusa. O nimica toata daca tinem totusi cont de costul unui Ferrari F50.

Lansat pe piata acum aproape doua decenii si jumatate, la mijlocul anilor '90, supercarul cu motor central in 12 cilindri si cutie manuala se vinde in prezent cu mult peste un milion de euro. Ce este drept, nu exista decat 349 in lume.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Noiembrie 2019