Cumpara-l acum sau... adio, V8! Urmatoarul C63 AMG ar putea primi sub capota un motor cu doar patru cilindri

Cumpara-l acum sau... adio, V8! Urmatoarul C63 AMG ar putea primi sub capota un motor cu doar patru cilindri
  • Urmatoarul C63 AMG ar putea primi sub capota un motor cu doar patru cilindri
  • Concurentul lui BMW M3 va oferi un sistem micro-hibrid cu pana la 510 cai putere
  • Un sistem inteligent de tractiune integrala promite sa completeze pachetul tehnic
Distribuie pe Facebook

In plus, rivalul de moarte al modelului M3 de la BMW ar putea fi oferit din 2022 intr-o formula care cuprinde exclusiv un sistem de tractiune integrala.

Lansat pe piata in urma cu aproximativ jumatate de decada si trecut de curand printr-un binemeritat facelift, actualul Mercedes C63 AMG este primul din celebra serie de performanta care mizeaza pe un motor V8 biturbo. Ar putea fi insa si ultimul...

Daca informatiile obtinute recent de jurnalistii publicatiei britanice Autocar se vor adeveri, atunci urmatoarea reiteratie a modelului care concureaza cu BMW M3 va renunta la unitatea de patru litri de acum pentru un propulsor de doua ori mai mic.

Este vorba, mai precis, despre benzinarul turbo de 1.991 de centimetri cubi si 421 de cai putere care transforma generatia cu numarul doi a versiunii A45 AMG in cea mai potenta compacta a momentului. In cazul viitorului Mercedes C63 AMG insa...

... noua motorizare cunoscuta sub numele de cod M139 va fi oferita ca parte a unui sistem de propulsie micro-hibrid, cu o configuratie in stilul ansamblului montat pe CLS53 4Matic+, despre care se spune ca va dezvolta peste 500 de cai putere.

Asteptata sa debuteze in cursul anului 2022, urmatoarea reiteratie a modelului care concureaza cu BMW M3 va mai marca o premiera majora. Potrivit sursei anterior mentionate, viitorul Mercedes C63 AMG va veni cu tractiune integrala in standard.

Nu insa orice tractiune integrala, despre sistemul cu pricina spunandu-se ca va beneficia de o functie de vectorizare a cuplului, astfel ca o parte mai mica sau mai mare din puterea maxima de 510 CP va fi livrata puntii spate la apasarea unui buton.

Intr-un final, jurnalistii publicatiei britanice Autocar mai scriu despre urmatoarea reiteratie a modelului care concureaza cu BMW M3 si ca se va vinde de-aceasta data... in doar trei variante de caroserie. Mai precis, break-ul va disparea din peisaj.

Noul Mercedes C63 AMG - Ipoteza de designAsa ar putea arata urmatoarea generatie a modelului Mercedes C63 AMG in configuratia cu doua usi. Propulsia va fi asigurata de-aceasta data de un sistem micro-hibrid cu motor I4 turbo.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 Octombrie 2019