Cumparat in 2010 si tinut intr-o capsula de plastic. Un Dodge Viper cu motor de 8.4 litri se vinde acum cu 17 kilometri la bord

Cumparat in 2010 si tinut intr-o capsula de plastic. Un Dodge Viper cu motor de 8.4 litri se vinde acum cu 17 kilometri la bord
  • Cumparat in 2010 si tinut intr-o capsula de plastic
  • Un Dodge Viper cu motor de 8.4 litri se vinde acum cu 17 kilometri la bord
Distribuie pe Facebook

Finisata, la exterior, intr-o nuanta inchisa de gri, respectiva sportiva se remarca, la nivelul departamentului interior, in special prin tapiteria din piele de culoare neagra si vitezometrul gradat pana la viteza de 220 de mile pe ora, potrivit anuntului publicat pe un site de specialitate.

Una dintre cele doar 50 de unitati ale exclusivistei colectii comercializate de Dodge sub denumirea de Viper SRT-10 Roadster Final Edition a pornit de curand - chiar pe parcursul zilelor precedente, in cautarea unui nou posesor. Oferit in schimbul unei sume de necunoscute de bani, automobilul cu pricina vine cu numai 17 kilometri la bord si - conform actualului proprietar, folia de protectie de pe volanul in trei spite, scaunele sport etc.

Dodge Viper SRT-10 Roadster Final Edition de vanzare

Construita in urma cu mai bine de o decada - in cursul lui 2010, sportiva insotita de o caroserie de culoare gri si un plafon retractabil din material textil pluseaza cu un set de jante din aluminiu, o pereche de faruri cu tehnologie xenon, un vitezometru gradat pana la viteza de 220 de mile pe ora, o tapiterie din piele neagra etc.

In ceea ce priveste fisa cu specificatii de ordin tehnic, autoturismul in cauza ofera si un propulsor in zece cilindri - cu capacitatea de 8.4 litri, proiectat pentru un total de 600 de cai putere. Din meniu nu lipsesc insa - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi ori exagera cu nimic, nici transmisia manuala acompaniata de sase trepte, discurile de franare perforate sau diferentialul cu alunecare limitata, daca mai era necesar de adaugat.

Dodge Viper SRT-10 Roadster Final Edition de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (191) Poze Dodge Viper SRT-10 Roadster Final Edition de vanzare
mai multe