Curiozitatea Zilei: Cat costa in Europa noul Chevrolet Corvette Z06?

Curiozitatea Zilei: Cat costa in Europa noul Chevrolet Corvette Z06?
  • Noul Chevrolet Corvette Z06 porneste, in Europa, de la 99.500 euro
  • Supercarul american ofera un V8 supraalimentat de 6.2 litri si 659 CP
  • Pachetul Z07 Performance este disponibil contra sumei de 16.500 euro
Distribuie pe Facebook

Cel mai puternic si mai rapid model de strada din istoria americanilor de la Chevrolet va fi disponibil la vanzare si in Europa incepand cu primavara anului viitor, clientii de pe Batranul Continent avand de scos din buzunare pentru un exemplar Corvette Z06 de ultima generatie o suma minima de 99.500 euro.

La fel de puternic precum un Enzo Ferrari, insa de aproximativ zece ori mai ieftin decat modelul italian, noul Chevrolet Corvette Z06 reprezinta alegerea ideala pentru cei care cauta un automobil cu performante deosebite si pret (oarecum) accesibil.

Disponibil la vanzare si in Europa incepand cu primavara anului viitor, supercarul american propune in schimbul unei sume minime de 99.500 de euro un motor V8 supraalimentat de 6.2 litri, capabil sa produca un total de 659 CP si 881 Nm.

Noul Chevrolet Corvette Z06

Noul Chevrolet Corvette Z06

Livrarea valorilor maxime catre rotile spate se face fie prin intermediul unei transmisii manuale cu sapte rapoarte, fie cu ajutorul unei cutii automate cu opt trepte de viteza, primele estimari indicand un 0 - 96 km/h in doar 2.95 secunde.

Tot la capitolul "echipamente oferite in standard" regasim si o suspensie dotata cu amortizoare Magnetic Selective Ride Control, sistem de control al tractiunii Performance Traction Management, respectiv Launch control pentru ambele tipuri de transmisie.

Diferentialul electronic cu alunecare limitata este si el livrat fara costuri supraalimentare, in timp ce lista cu dotari optionale culmineaza cu pachetul Z07 Performance - ce include frane ceramice, elemente aerodinamice active, anvelope Michelin Pilot Super Sport Cup si... un pret de 16.500 euro.

Pentru cei care iubesc sa mixeze performantele deosebite cu calatoriile in aer liber, noul Chevrolet Corvette Z06 poate fi comandat si intr-o versiune Convertible dotata cu acoperis retractabil realizat din material textil, ce porneste de la 104.500 euro.

Noul Chevrolet Corvette Z06

Noul Chevrolet Corvette Z06

Noul Chevrolet Corvette Z06

Indeajuns cu vorba si imaginile. Iata si ce poate noul Chevrolet Corvette Z06 in lumea reala:

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Noul Chevrolet Corvette Z06
mai multe