Daca ar fi fost un extemporal, MASERATI ar fi luat nota 10. Primul model cu motor central si plafon retractabil din istoria italienilor e NEBUNIE CURATA!

Daca ar fi fost un extemporal, MASERATI ar fi luat nota 10. Primul model cu motor central si plafon retractabil din istoria italienilor e NEBUNIE CURATA!
  • Daca ar fi fost un extemporal, MASERATI ar fi luat nota 10
  • Primul model cu motor central si plafon retractabil din istoria italienilor e NEBUNIE CURATA!
Distribuie pe Facebook

Imagineaza-ti ca lucrezi pentru Maserati, iar seful tau iti cere intr-o buna zi sa proiectezi un automobil sport cu motor central si plafon retractabil. Pe care compania sa il poata vinde ulterior cu un pret compus din sase cifre - cuprins intre 200.000 si 300.000 de euro.

Cu toate ca ar putea parea greu de crezut, un astfel de scenariu a depasit - recent - limitele fanteziei, materializandu-se in primul MC20 Cielo din istoria producatorului cu sediul in celebra regiune italiana Modena. Dezvoltat pentru a concura impotriva unor rivali precum Ferrari 296 GTS, impresionantul vehicul imprumuta principalele caracteristici tehnice ale versiunii Coupe, astfel ca propulsia este asigurata - inclusiv in cazul de fata - de un V6 cu doua turbine in echipare.

Maserati MC20 Cielo

Maserati MC20 Cielo

Maserati MC20 Cielo

Acompaniata de o capacitate de 3.0 litri, respectiva motorizare va livra rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 630 de cai putere - suficient pentru ca decapotabila care cantareste circa 1.540 de kilograme sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de aproximativ 3.0 secunde. Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului va urca, asa cum ii sta bine unui astfel de autoturism, pana la 320 de kilometri pe ora.

Spectaculoasa masina comercializata de Maserati sub denumirea de MC20 Cielo se mai poate lauda - oarecum inutil de adaugat, tinand cont de eitcheta Made in Italy - si cu un design exterior extrem de sexy, portierele cu deschidere verticala preluate de la varianta Coupe deschizand lista atractiilor principale. Odata ajunsi in cabina, soferul si pasagerul din dreapta vor experimenta - printre altele, si o selectie atent aleasa de materiale, si diferite tehnologii de ultima generatie.

Maserati MC20 Cielo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (45) Poze Maserati MC20 Cielo
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Iunie 2022