Daca iubesti MOTOARELE V8 mai mult ca orice pe lume, nu trebuie sa ratezi pentru nimic acest VIDEO

Daca iubesti MOTOARELE V8 mai mult ca orice pe lume, nu trebuie sa ratezi pentru nimic acest VIDEO
  • Dodge ofera modelul Challenger SRT Demon alaturi de un motor V8
  • Propulsorul de 6.2 litri vine cu compresor mecanic si 840 de CAI
  • Urmatorul video surprinde asamblarea pas cu pas a motorizarii
Distribuie pe Facebook

Asamblarea pas cu pas a propulsorului de 6.2 litri ce ii confera nu mai putin de 840 de cai putere modelului Dodge Challenger Demon reprezinta pura pornografie pentru amatorii genului.

Ford a lansat de curand o noua generatie a extremului Shelby GT500, pe cand actualul Chevrolet Camaro este disponibil la vanzare de o buna perioada de timp (si) intr-o varianta de performanta ZL1.

Pentru persoanele care vor sa se bucure insa de maximul in materie de muscle car-uri americane, modelul Dodge Challenger SRT Demon reprezinta unica solutie demne de luat in seama si considerare.

Echipat cu un motor V8 de 6.2 litri si 840 de cai putere, automobilul in cauza reuseste sa accelereze de la 0 la 96 km/h in doar 2.3 secunde, mai repede chiar si decat un Bugatti Veyron ori Chiron.

Un alt detaliu extrem de interesant cu privire la acelasi Dodge Challenger SRT Demon este faptul ca poate parcurge sfertul de mila in putin peste 9.5 secunde imediat ce a parasit linia de productie.

Dupa cum precizam si anterior, respectivele performante sunt in mare parte posibile unui propulsor cu opt cilindri in V, compresor mecanic si capacitatea de 6.2 litri, care produce 840 de cai putere.

Am ales sa revenim la acest subiect deoarece motorul modelului Dodge Challenger SRT Demon reprezinta si principalul subiectul al urmatorului video, care surprinde pas cu pas asamblarea unitatii in cauza.

Distribuie pe Facebook
mai multe