Daca n-ai bani de BMW M4, asta e masina ta. Cum arata in realitate

Daca n-ai bani de BMW M4, asta e masina ta. Cum arata in realitate
  • Daca n-ai bani de BMW M4, asta e masina ta
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la aproape 71.880 de euro, conform configuratorului oficial.

Lansata cu surle si trambite acum mai bine de sapte luni - inca de la sfarsitul anului 2022, cea de-a doua generatie a spectaculosului BMW M2 stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior, impresionanta sportiva de clasa compacta se remarca in special prin spoilerele agresiv stilizate si pragurile proeminente - in timp ce lista atractiilor interioare cuprinde inclusiv scaune sport, sculptate atent.

Oferita, de cateva saptamani bune, si pe piata din Romania, la preturi care pornesc de la aproximativ 71.876 de euro, respectiva reteta continua cu jante in combinatia 19 / 20 de inch, un plafon confectionat din carbon, o evacuare cvadrupla, detaliilor in cauza alaturandu-li-se, mai mult ori mai putin surprinzator, un display imens - cu afisaj curbat, o tapiterie realizata din piele, elemente finisate in celebra combinatie de culori bleu - albastru - rosu, un volan sport etc.

Sub capota, propulsia noului BMW M2 este asigurata de o varianta cu 460 CP si 550 Nm a motorului I6 twin-turbo de 3.0 litri de pe actualul BMW M4 - astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de 4.3 sau 4.1 secunde, in functie de cutia aleasa. Cu pedala de acceleratie la podea, versiunea cu pricina atinge o viteza de top limitata la 250 km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Iulie 2023