Daca n-ai bani de M4, asta e masina TA. Cat costa in ROMANIA

Daca n-ai bani de M4, asta e masina TA. Cat costa in ROMANIA
  • Daca n-ai bani de M4, asta e masina TA
  • Cat costa in ROMANIA
Distribuie pe Facebook

Lista cu echipamente standard cuprinde inclusiv jante pe 18 inch, plus tapiterie din piele Vernasca - conform configuratorului local.

Prezentata publicului larg inca din prima parte a toamnei anului 2020, cea mai recenta generatie a masinii comercializate de compania BMW sub numele de Seria 4 Cabrio se vinde, zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de producatorul bavarez la dispozitia cumparatorilor se numara, mai nou, si o varianta botezata M440i - insotita de un propulsor cu sase cilindri in linie.

BMW Seria 4 Convertible - Galerie Foto

BMW Seria 4 Convertible - Galerie Foto

Unitatii de trei litri si undeva in jurul a 374 de cai putere, pe benzina, i se alatura un sistem micro-hibrid pe 48 de volti, cu 8 CP in dotare - potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic, livrarea valorilor maxime facandu-se exclusiv catre rotile de la nivelul puntea spate, prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania - la preturi ce pornesc de la suma de 75.268 de euro, aceeasi versiune M440i a masinii comercializate de compania BMW sub numele de Seria 4 Cabrio se mai poate lauda, de asemenea, si cu cele doar 5.2 secunde caracteristice sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Cu acceleratia la podea, acul vitezometrului urca pana la o viteza limitata la 250 km/h, evident.

Seria vestilor bune continua cu spoilerele agresiv stilizate, pragurile proeminente, jantele pe 18 inch, suspensia, sistemul de franare si diferentialul M Sport, tapiteria din piele Vernasca, pilotul si climatizarea automate, instrumentele de bord digitale, iluminarea ambientala si scaunele fata cu reglare electrica - toate standard.

BMW Seria 4 Convertible - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (111) Poze BMW Seria 4 Convertible - Galerie Foto
mai multe