Daca n-ai bani de M4, asta e masina TA. Compania producatoare a publicat acum lista oficiala de preturi

Daca n-ai bani de M4, asta e masina TA. Compania producatoare a publicat acum lista oficiala de preturi
  • Daca n-ai bani de M4, asta e masina TA
  • Compania producatoare a publicat acum lista oficiala de preturi
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv jante pe 18 inch. Plus tapiterie din piele fina, potrivit configuratorului local.

Prezentata publicului larg (inca de) la inceputul toamnei anului trecut, actuala generatie a celebrei masini oferite de BMW sub denumirea de Seria 4 Convertible se vinde, zilele acestea, in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste, mai nou, si o varianta de inalta performanta pe nume M440i, acompaniata de un benzinar turbo cu sase cilindri in linie.

BMW Seria 4 Convertible - Galerie Foto

BMW Seria 4 Convertible - Galerie Foto

Disponibila la preturi incepand de la 73.400 de euro, daca vine vorba cumva despre piata din Germania, respectiva masina vine cu o putere maxima de circa 374 de cai, livrata exclusiv rotilor de pe puntea spate. Inutil de mentionat, din peisaj nu lipsesc nici transmisia automata cu opt rapoarte sau sistemul mild-hybrid pe 48 de volti si 11 CP, potrivit primelor informatii si detalii oficiale.

Asa se face ca, cu pedala de acceleratie la podea, versiunea M440i a noului BMW Seria 4 Convertible are nevoie de (aproximativ) 5.2 secunde pentru a rezolva eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, pe cand viteza de top este limitata electronic la 250 de kilometri pe ora. De cealalta parte, consumul variantei cu motor de trei litri variaza intre 7.7 si 8.4 litri la 100 de kilometri.

Seria vestilor bune se incheie cu echiparea standard extrem de bogata, respectiva masina dispunand si de suspensie, frane si diferential M. Plus jante cu diametrul de 18 inch, tapiterie din piele fina, senzori de parcare, climatizare cu reglare automata a temperaturii, scaune cu functie de incalzire pentru sofer si pasagerul din dreapta, display de 12.3 inch pentru instrumentele de bord etc.

BMW Seria 4 Convertible - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (111) Poze BMW Seria 4 Convertible - Galerie Foto
mai multe