Daca n-ai bani de M4, asta e masina TA. FOTO ca sa te convingi si singur

Daca n-ai bani de M4, asta e masina TA. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Daca n-ai bani de M4, asta e masina TA
  • FOTO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri lucreaza alaturi de o transmisie automata cu opt rapoarte pentru a livra - exclusiv rotilor de pe puntea spate, undeva in jurul a 374 de cai si 500 de Newton-Metri.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 12 luni - inca din prima parte a toamnei anului 2020, mult anticipata generatie cu numarul doi a celebrei masini oferite sub numele de BMW Seria 4 Convertible se vinde - zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara, mai nou, si o varianta de performanta comercializata sub denumirea de M440i.

BMW Seria 4 Convertible - Galerie Foto

Anuntata chiar pe parcursul saptamanii curente, respectiva reteta cuprinde inclusiv o motorizare cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri - proiectata pentru a livra exclusiv rotilor de pe puntea spate aproximativ 374 de cai si 500 de Newton-Metri. Fisa cu specificatii tehnice continua cu o transmisie automata in opt rapoarte si un sistem MHEV de 11 CP.

Cu pedala de acceleratie la podea, noua versiune comercializata sub denumirea de M440i nu are nevoie decat de 5.2 secunde pentru a rezolva problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Aceeasi varianta de performanta specifica mult anticipatei generatii cu numarul doi a celebrei masini oferite sub numele de BMW Seria 4 Convertible vine cu o viteza maxima de 250 de kilometri pe ora.

Respectiva reteta cuprinde inclusiv spoilere fata si spate agresiv stilizate, livrate la pachet alaturi de jante supradimensionate din aliaj si alte cateva detalii exterioare restilizate pentru o doza extra de sportivitate. Volanul multifunctional cu design in trei spite si scaunele cu suport lateral marit se numara - in schimb, printre marile atractii ale interiorului.

BMW Seria 4 Convertible - Galerie Foto

BMW Seria 4 Convertible - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (111) Poze BMW Seria 4 Convertible - Galerie Foto
mai multe