Daca n-ai bani de RS Q8, asta e masina TA. Uite cat costa pe piata din Romania

Daca n-ai bani de RS Q8, asta e masina TA. Uite cat costa pe piata din Romania
  • Primul RS Q3 Sportback din istorie se vinde in Romania la preturi incepand de la 66.465 de euro
  • SUV-ul cu alura de Coupe ascunde sub capota un benzinar turbo de 2.5 litri si 400 de cai putere
  • Pachetul standard cuprinde inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED, plus semnal dinamic
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv jante din aliaj pe 20 de inch, plus blocuri optice cu tehnologie LED si semnal dinamic.

Un RS Q8 pentru persoanele fara 130.000 de euro in cont? Exista: fa cunostinta cu primul RS Q3 Sportback din istorie, masina care ofera in schimbul a "numai" 66.465 de euro o motorizare turbo cu cinci cilindri in linie, de 2.5 litri si 400 de cai putere.

Impachetata sub forma unui SUV cu alura de Coupe si livrata alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte, ce promite sa rezolve acceleratia de la 0 la 100 km/h in doar 4.5 secunde, multumita tractiunii integrale quattro.

Audi RS Q3

Audi RS Q3

Seria vestilor bune continua cu spoilerele fata si spate agresiv stilizate, insotite la exterior de o evacuare dubla si patru jante din aliaj pe 20 de inch fiecare. Nu lipsesc insa din meniu nici blocurile optice cu tehnologie LED, plus semnal dinamic.

In cabina, departe de privirile curiosilor, primul RS Q3 Sportback din istorie se poate lauda inclusiv cu instrumente de bord digitale, tapiterie realizata partial din alcantara si chiar instalatie audio cu zece difuzoare in dotare.

Climatizarea manuala cu filtru de particule, bancheta spate rabatabila fractionat, dar si volanul cu trei spite si parte inferioara plata sunt, de asemenea, standard. Situatie valabila si atunci cand vorba despre iluminarea ambientala, de exemplu.

Vopseaua metalizata cu sau fara efect perlat, jantele din aliaj pe 21 de inch si franele ceramice se numara, in schimb, printre echipamentele pentru care clientii vor trebui sa plateasca alti bani decat cei 66.465 de euro.

Audi RS Q3

Audi RS Q3

Audi RS Q3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (95) Poze Audi RS Q3
mai multe