Daca n-ai bani de X5 M, asta e masina TA. Cat costa in ROMANIA

Daca n-ai bani de X5 M, asta e masina TA. Cat costa in ROMANIA
  • Daca n-ai bani de X5 M, asta e masina TA
  • Cat costa in ROMANIA
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri adaptive cu LED. Plus jante pe 20 de inch, tapiterie din piele si sistem audio Harman Kardon.

Prezentata publicului larg chiar la inceputul verii anului 2021, cea mai recenta iteratie a gamei cunoscute sub numele de X3 se vinde zilele acestea in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile oferite de BMW clientilor se regaseste si o varianta de performanta X3 M, disponibila in doua arome diferite.

BMW X3 si X3 M Facelift

BMW X3 si X3 M Facelift

BMW X3 si X3 M Facelift

Comercializata la preturi incepand de la putin peste 94.540 de euro, in cazul in care vine vorba despre piata din Romania, reteta de baza debuteaza cu o motorizare I6 twin-turbo de trei litri si undeva in jurul a 480 de cai putere. Livrati ambelor punti, exclusiv prin intermediul unei transmisii automate cu opt trepte de viteza, evident.

Asa se face ca, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat patru secunde, conform primelor informatii si detalii date publicitatii. Exista insa o varianta si mai performanta, versiunea X3 M Competition oferita de BMW clientilor pentru 8.251 de euro in plus venind cu 510 CP.

Totodata, aceeasi configuratie de top a SUV-ului din Munchen se mai poate lauda si cu un timp de 3.8 secunde pentru proba 0 - 100 km/h. Dar si cu jante din aliaj pe 21 de inch, cu tapiterie din piele Merino, ornamente Shadow Line cu continut extins si scaune si sistem de evacuare M Sport in standard, potrivit configuratorului oficial.

BMW X3 si X3 M Facelift

BMW X3 si X3 M Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (83) Poze BMW X3 si X3 M Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Septembrie 2021