Daca nu vrei s-auzi de BMW M5, asta-i masina ta. Are motor supraalimentat de 6.2 litri, scaune cu masaj si instalatie audio de la AKG

Daca nu vrei s-auzi de BMW M5, asta-i masina ta. Are motor supraalimentat de 6.2 litri, scaune cu masaj si instalatie audio de la AKG
  • Daca nu vrei s-auzi de BMW M5, asta-i masina ta
  • Are motor supraalimentat de 6.2 litri, scaune cu masaj si instalatie audio de la AKG
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv discuri de franare carbon-ceramice. Plus o cutie manuala, cu sase trepte de viteza in dotare.

Segmentul destinat autoturismelor de inalta performanta s-a imbogatit, de curand, cu un nou nume, oficialii legendarei companii americane Cadillac anuntand, recent, lansarea unei variante mult imbunanatite a impresionantului model pe care il comercializeaza sub denumirea de CT5-V Blackwing. Echipat cu un propulsor cu opt cilindri in V si o capacitate de 6.162 de centimetri cubi, ce lucreaza impreuna cu un compresor mecanic pentru a livra rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 668 CP, spectaculosul automobil cu lungimea de 4.977 de milimetri este asteptat sa bifeze eterna problema a sprintului de la 0 la 100 km/h, cu pedala de acceleratie la podea, in mai putin patru secunde.

Cadillac CT5-V Blackwing

Numarul de magie continua, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, cu o transmisie manuala cu sase rapoarte, plus discuri de franare carbon-ceramice, elementelor cu pricina alaturandu-li-se, conform unui comunicat oferit presei de specialitate, avansata suspensie Magnetic Ride Control. Alte detalii demne de precizat cuprind, potrivit documentului mentionat si anterior, inclusiv un diferential LSD controlat electronic, spoilere agresiv stilizate, insotite de prize supradimensionate, respectiv un difuzor masiv de aer, aripi proeminente, un set de jante cu diametrul de 19 inch, realizate din aluminiu forjat, o evacuare sport, acompaniata de patru tobe de esapament, sau eleron pentru portbagaj.

Conceput pentru a concura impotriva unor produse precum BMW M5, acelasi CT5-V Blackwing se mai poate lauda, insista celebrul constructor de peste Ocean, si cu o larga varietate de echipamente de lux. Printre multiplele dotari premium pregatite de cea mai recenta versiune a super-sedanului din portofoliul Cadillac se regasesc, pe langa o pereche de scaune fata actionate electric, cu functiile de incalzire, racire, masaj, si ornamentele confectionate din fibra de carbon, plansa de bord imbracata in piele, display-ul curbat cu diagonala de 33", camera HD de 360 de grade, afisajul pe parbriz, conducerea semi-autonoma, sistemul audio de inalta fidelitate, semnat AKG, climatizarea automata.

Cadillac CT5-V Blackwing

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Cadillac CT5-V Blackwing
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Februarie 2024