Daca nu vrei s-auzi de BMW X5, asta-i masina ta. Are motor de 375 de cai, scaune cu masaj si boxe de la Bang & Olufsen

Daca nu vrei s-auzi de BMW X5, asta-i masina ta. Are motor de 375 de cai, scaune cu masaj si boxe de la Bang & Olufsen
  • Daca nu vrei s-auzi de BMW X5, asta-i masina ta
  • Are motor de 375 de cai, scaune cu masaj si boxe de la Bang & Olufsen
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu un display curbat, cu diagonala de 27 de inch, plus tehnologie OLED. Folosit pentru afisarea tuturor informatiilor vitale, de la instrumentele de bord digitale pana la indicatiile sistemului de navigatie.

Prezentata lumii intregi acum mai bine de trei ani si jumatate, inca din ultima parte a iernii lui 2019, cea dintai generatie a masinii comercializate de compania Genesis sub denumirea de GV80 a revenit de curand - chiar pe parcursul zilelor precedente, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: conceputa special pentru a concura impotriva unor nume precum Audi Q7, BMW X5 ori Mercedes GLE, aceasta a primit - recent, un facelift major, noua versiune a respectivului produs de mari dimensiuni iesind numaidecat in evidenta prin design-ul redesenat, mai elegant ca niciodata, al spoilerelor fata si spate.

Genesis GV80 Facelift

Genesis GV80 Facelift

Lista ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului exterior pluseaza - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu o larga varietate de nuante proaspete pentru caroseria cu cinci portiere in echipare si jantele realizate din aliaj usor, pe cand meniul caracteristic interiorului culmineaza cu ecranul curbat de 27", de tip OLED, utilizat pentru afisarea tuturor detaliilor vitale. Odata ajunsi in cabina, pasagerii vor mai descoperi si ceasuri de bord digitale, o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, tapiterie confectionata din piele partial perforata, statie pentru incarcare wireless a dispozitivelor mobile, scaune cu masaj, navigatie, difuzoare de inalta fidelitate - ce poarta semnatura oficialilor de la Bang & Olufsen, inutil de mentionat.

In ceea ce priveste gama de motorizari, varianta imbunatatita a masinii vandute de compania Genesis sub denumirea de GV80 isi va intampina cumparatorii alaturi de doua propulsoare supraalimentate - ambele pe benzina. Conceputa special pentru a concura impotriva unor nume precum BMW X5, aceasta ofera - in configuratia de baza, o unitate turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de 2.5 litri, sinonima cu o putere de aproximativ 300 CP, pe cand optiunea de top mizeaza pe un motor V6 cu doua turbine, de 3.470 de centimetri cubi, pentru a produce, asa cum precizam anterior, 375 de cai putere.

Genesis GV80 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Genesis GV80 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Noiembrie 2023