Daca nu vrei s-auzi de BMW X5, asta-i masina ta. Are motor de 400 de cai, scaune cu masaj si instalatie audio cu 28 de boxe

Daca nu vrei s-auzi de BMW X5, asta-i masina ta. Are motor de 400 de cai, scaune cu masaj si instalatie audio cu 28 de boxe
  • Daca nu vrei s-auzi de BMW X5, asta-i masina ta
  • Are motor de 400 de cai, scaune cu masaj si instalatie audio cu 28 de boxe
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem de climatizare cu reglare automata, pe patru zone, a temperaturii. Plus ceasuri de bord digitale si tapiterie confectionata din piele fina.

Ultima jumatate a lunii lui februarie marcheaza debutul unui nou autoturism de lux de la Lincoln, exclusivistul producator american de automobile anuntand - in cursul zilei de marti, lansarea unei variante imbunatatite a modelului Aviator. Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, pe parcursul urmatoarelor saptamani, respectiva versiune iese numaidecat in evidenta prin design-ul complet restilizat al partii frontale, lista atractiilor exterioare cuprinzand inclusiv jante pe 22 de inch ori blocuri optice spate redesenate subtil.

In cabina - departe de privirile insistente ale curiosilor, viitorii cumparatori vor avea la dispozitie o larga varietate de dotari premium, precum scaune actionate electric, cu functii de incalzire, racire, masaj, tapiterie realizata din piele fina si sistem audio de inalta fidelitate, condimentat cu 28 de difuzoare de la Revel. Echipamentelor cu pricina li se alatura atat instrumente de bord digitale, cat si instalatie de climatizare automata - cu reglare pe patru zone a temperaturii, volan cu aspect in trei spite.

Reteta specifica departamentului tehnic se remarca in special prin motorizarea de sub capota, acolo unde noul Lincoln Aviator Facelift va fi disponibil - spre deosebire de celebrul X5 din oferta BMW, numai in compania unui V6 de 3.0 litri, caracterizat de doua turbine si o putere de 400 CP. Din nefericire, performantele reprezinta - la momentul de fata, doar un mare mister si o necunoscuta de proportii, comunicatul de presa dezvaluind, in schimb, ca livrarea valorilor se face, in standard, catre rotile de pe puntea spate, tractiunea integrala fiind optionala.

Lincoln Aviator Facelift

Lincoln Aviator Facelift

Lincoln Aviator Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze Lincoln Aviator Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2024