Daca nu vrei s-auzi de BMW X5, asta-i masina ta. Are motor de 400 de cai, scaune cu masaj si instalatie audio cu 28 de boxe. Compania producatoare a oferit acum primele informatii si detalii oficiale despre lista de preturi

Daca nu vrei s-auzi de BMW X5, asta-i masina ta. Are motor de 400 de cai, scaune cu masaj si instalatie audio cu 28 de boxe. Compania producatoare a oferit acum primele informatii si detalii oficiale despre lista de preturi
  • Daca nu vrei s-auzi de BMW X5, asta-i masina ta
  • Are motor de 400 de cai, scaune cu masaj si instalatie audio cu 28 de boxe
  • Compania producatoare a oferit acum primele informatii si detalii oficiale despre lista de preturi
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem de climatizare cu reglare automata, pe patru zone, a temperaturii. Plus ceasuri de bord digitale si tapiterie confectionata din piele fina. Asa cum precizam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de cinci saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii februarie, cea mai recenta iteratie a modelului vandut de compania Lincoln sub numele de Aviator a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: americanii au dezvaluit - chiar pe parcursul acestor zile, primele informatii si detalii oficiale cu privire la nota de plata, care porneste de la o suma de 58.495 de dolari.

O singura varianta de motorizare este - dupa cum mentionam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale, disponibila, respectiva versiune mizand pe un V6 twin-turbo de 3.0 litri, pe benzina, pentru a livra, fie rotilor spate, fie ambelor punti, in functie de anumite variabile, o putere de 400 CP. Atat timpul caracteristic probei 0 - 100 de kilometri pe ora, cat si valoarea specifica vitezei de top nu reprezinta - in clipa de fata, decat un mister de proportii, cu lista marilor necunoscute continuand, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu consumul de carburant.

Lincoln Aviator Facelift

Lincoln Aviator Facelift

Conceputa special pentru a concura impotriva unor rivali precum BMW X5, cea mai recenta iteratie a exclusivistei familii comercializate de americanii de la Lincoln sub denumirea de Aviator va mai pune la dispozitia cumparatorilor inclusiv trei niveluri diferite de dotare, si echiparea de baza bucurandu-se - in standard, de o suspensie adaptiva. De jante cu diametrul de 20 de inch - sculptate din aliaj usor, de incarcare wireless a telefonului mobil.

Daca vine, in schimb, vorba despre configuratia de top, respectiva optiune ofera, la preturi incepand de la suma de 86.995 de dolari, atat faruri adaptive - acompaniate de tehnologia Pixel LED, cat si o instalatie audio de inalta fidelitate, insotita de nici mai mult, nici mai putin de 28 de difuzoare marca Revel. Elementelor si detaliilor in cauza li se alatura scaune actionate electric, cu functii de incalzire, ventilatie, masaj, o tapiterie realizata din piele fina, un sistem de infotainment cu display central de 13.2", climatizare cu reglare automata - pe patru zone, a temperaturii.

Cea mai recenta iteratie a SUV-ului Lincoln Aviator se mai lauda - oarecum inutil de spus, si cu nenumarate dotari optionale, printre multiplele echipamente care costa in plus regasindu-se, in prim plan, un pachet Black Label Special Edition format din diferite componente exterioare de culoare neagra, o vopsea aplicata in trei straturi pentru caroseria cu cinci portiere. Si - nu in ultimul rand, din jante cu diametrul de 22 de inch, cu design unic.

Lincoln Aviator Facelift

Lincoln Aviator Facelift

Lincoln Aviator Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze Lincoln Aviator Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Aprilie 2024