Daca nu vrei s-auzi de BMW X6, asta-i masina ta. Are motor de 409 CP, scaune fata cu masaj si boxe de la Bang & Olufsen. Cat costa

Daca nu vrei s-auzi de BMW X6, asta-i masina ta. Are motor de 409 CP, scaune fata cu masaj si boxe de la Bang & Olufsen. Cat costa
  • Daca nu vrei s-auzi de BMW X6, asta-i masina ta
  • Are motor de 409 CP, scaune fata cu masaj si boxe de la Bang & Olufsen
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un display curbat - de 27 de inch, cu tehnologie OLED. Plus o bancheta spate ce se inclina pentru un maximum de confort - dupa cum mentionam, de altfel, si anterior.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 32 de saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii noiembrie, mult anticipata varianta de serie a impozantului Genesis GV80 Coupe Concept a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: oficialii diviziei de lux de la Hyundai au publicat recent, chiar pe parcursul zilelor trecute, primele informatii si detalii despre nota de plata a modelului gandit special pentru a concura impotriva unor rivali precum Q8, X6 ori GLE Coupe, aceasta pornind peste Ocean, pe piata din Statele Unite ale Americii, de la aproape 80.000 de dolari. In versiunea de baza, propulsia este asigurata de o unitate V6 twin-turbo de 3.5 litri si undeva in jurul a 375 de cai putere.

Genesis GV80 Coupe

Seria vestilor bune continua cu o echipare standard extrem de generoasa - printre multiplele dotari oferite fara costuri suplimentare numarandu-se si blocurile optice acompaniate de tehnologia LED. Acestora li se adauga - important de precizat, atat jante pe 20", confectionate din aliaj usor, cat si senzori de parcare, ceasuri de bord digitale, complet configurabile, scaune fata actionate electric, cu functii de incalzire, ventilatie, masaj, difuzoare de la Bang & Olufsen, tapiterie realizata din piele Nappa, sistem de autentificare pe baza de amprenta, instalatie de climatizare automata, cu reglarea pe trei zone, a temperaturii, volan sport, in trei spite, bancheta spate ce se inclina pentru un maximum de confort, insotita de incalzire, plus ventilatie, hotspot Wi-Fi, statie pentru incarcarea wireless a telefonului mobil, afisaj pe parbriz.

Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, in urmatoarea perioada de timp, inainte de sfarsitul anului curent, primul Genesis GV80 Coupe din istorie isi va intampina viitorii cumparatori in doua variante diferite de motorizare, versiunii entry-level avand sa i se alature o configuratie livrata in compania unui V6 T-GDI de 3.5 litri, cu compresor electric la 48V, respectivul agregat producand putin peste 400 CP. Pe langa performantele sporite, optiunea cu pricina se va mai putea lauda si cu jante pe 22 de inch, cu o evacuare cvadrupla, cu ornamente din fibra de carbon. Sau, nu in ultimul rand, cu un pedalier din aluminiu.

Genesis GV80 Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Genesis GV80 Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Iulie 2024