Daca nu vrei s-auzi de M8, ASTA e masina ta. Primele imagini au fost publicate chiar ACUM

Daca nu vrei s-auzi de M8, ASTA e masina ta. Primele imagini au fost publicate chiar ACUM
  • Daca nu vrei s-auzi de M8, asta e masina ta
  • Primele imagini au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor V8 twin-turbo livreaza rotilor de pe ambele punti pana la 621 de cai si 800 de Newton-Metri.

O motorizare cu opt cilindri si 625 de cai, plus un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora care nu dureaza decat 3.2 secunde. Sunt elementele care transforma prima versiune in patru portiere a gamei M8 intr-una dintre cele mai potente si rapide masini de serie din istoria planetei Pamant - fara gluma sau exagerare.

Impresionanta super-berlina cu alura de coupe din gama companiei BMW are insa parte de concurenti pe masura, lista principalilor adversari inmultindu-se, chiar in acest sfarsit de saptamana, cu un nou nume.

Alpina B8 Gran Coupe

Alpina B8 Gran Coupe

Este vorba, mai precis, despre prima varianta B8 Gran Coupe oferita de specialistii Alpina, la baza proiectului cu pricina aflandu-se un M850i xDrive in configuratia cu patru portiere in dotare. Cu mentiunea ca motorul V8 twin-turbo de sub capota a primit nenumarate imbunatatiri - sinonime cu 612 de cai si 800 de Nm.

Fisa cu specificatii tehnice a masinii prezentate chiar zilele acestea gazduieste insa in continuare atat o cutie automata in opt rapoarte, cat si un sistem inteligent de tractiune integrala, asemeni BMW-ului aflat la podea.

Cu pedata de acceleratie la podea, primul Alpina B8 Gran Coupe din istorie promite sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.4 secunde, cu 0.2 mai incet decat un M8 in patru portiere. Cel dintai reuseste sa isi ia revansa prin valoarea de 324 de kilometri pe ora din dreptul vitezei maxime, demna de un supercar.

Acompaniata de noi spoilere si jante de tip multispita, masina prezentata in acest sfarsit de saptamana se anunta a fi optiunea ideala pentru persoanele care prefera rafinamentul in dauna agresivitatii tipice unui BMW.

Alpina B8 Gran Coupe

Alpina B8 Gran Coupe

Alpina B8 Gran Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Alpina B8 Gran Coupe
mai multe