Daca nu vrei s-auzi de nemti, ASTA e masina TA. Are 472 de CAI sub capota si 14 BOXE la interior. POZE REALE

Daca nu vrei s-auzi de nemti, ASTA e masina TA. Are 472 de CAI sub capota si 14 BOXE la interior. POZE REALE
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, ASTA e masina TA
  • Are 472 de CAI sub capota si 14 BOXE la interior
  • POZE REALE
Distribuie pe Facebook

Pe piata din SUA, peste Ocean, preturile pornesc de la aproape 60.000 de dolari - potrivit configuratorului oficial.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de doi ani, inca din prima parte a toamnei lui 2019, masina cunoscuta publicului larg sub denumirea de Cadillac CT4 se vinde - zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor - in prezent, se numara chiar si o varianta de performanta pe nume CT4-V Blackwing.

Oferita pe piata din SUA, peste Ocean, la preturi care pornesc de la aproape 60.000 de dolari - potrivit configuratorului oficial, respectiva reteta culmineaza cu unitatea V6 twin-turbo de 3.6 litri si 472 de cai de sub capota.

Cadillac CT4-V Blackwing

Cadillac CT4-V Blackwing

Aceeasi versiune de performanta a masinii comercializate sub denumirea de Cadillac CT4 a mai pregatit si o transmisie manuala cu sase rapoarte ori - optional, contra cost, o cutie automata cu zece trepte de viteza. Un sistem de tractiune spate completeaza - perfect normal, fisa cu specificatii tehnice a variantei pe nume CT4-V Blackwing.

Cu acceleratia la podea, sprintul de la 0 la 96 de kilometri pe ora se realizeaza - prin urmare, intr-un timp de doar 3.8 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi urcarea pana la o viteza maxima de 305 kilometri pe ora.

Seria vestilor bune continua - si in cazul noului Cadillac CT4-V Blackwing, daca mai e nevoie cumva de o astfel de mentiune, cu nelipsitele detalii exterioare si interioare restilizate pentru un plus considerabil de agresivitate. Dotarea disponibila cuprinde inclusiv tapiterie din piele, scaune cu masaj si instalatie audio cu 14 difuzoare de la AKG.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Cadillac CT4-V Blackwing
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Octombrie 2021