Daca nu vrei s-auzi de nemti, ASTA e masina TA. Are 472 de CAI sub capota si 14 BOXE la interior

Daca nu vrei s-auzi de nemti, ASTA e masina TA. Are 472 de CAI sub capota si 14 BOXE la interior
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, ASTA e masina TA
  • Are 472 de CAI sub capota si 14 BOXE la interior
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale continua cu viteza maxima de peste 300 de kilometri pe ora.

Mult anticipata versiune de performanta a gamei Cadillac CT5 nu este singura mare surpriza pe care constructorul american de masini a pregatit-o devoratorilor de super-sedanuri. Ba dimpotriva: amatorii de senzatirii tari, lux si confort intr-un singur pachet vor avea la dispozitie inclusiv o varianta pe nume CT4-V Blackwing.

Cadillac CT4-V Blackwing

Oferita la preturi incepand de la aproape 60.000 de dolari, impresionanta creatie de peste Ocean se remarca in special prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, acompaniate de praguri laterale proeminente si jante din aliaj de dimensiuni mai mult decat generoase.

Capota bombata a motorului V6 twin-turbo, eleronul atent sculptat de la nivelul portbagajului, dar si evacuarea cu patru tobe de esapament completeaza reteta specifica departamentului exterior. La interior, in schimb, clientii vor descoperi si un volan multifunctional in trei spite, scaune de tip scoica, centuri de culoare rosie.

In ceea ce priveste meniul de ordin tehnic, unitatea de 3.6 litri anterior mentionata este disponibila atat in compania unei transmisie manuale cu sase rapoarte, cat si impreuna cu o cutie automata in zece trepte de viteza, in ambele cazuri livrand puntii spate 472 CP.

Aceeasi versiune de performanta prezentata publicului larg sub denumirea de Cadillac CT4-V Blackwing se mai poate lauda, totodata, si cu o viteza maxima mai mare de 300 de kilometri pe ora, precizeaza constructorul american de masini. Respectiva varianta dispune si de frane Brembo, suspensie adaptiva, 14 boxe AKG.

Cadillac CT4-V Blackwing

Cadillac CT4-V Blackwing

Cadillac CT4-V Blackwing

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Cadillac CT4-V Blackwing
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 Februarie 2021