Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 1.6 litri si 300 CP, scaune cu masaj si piele pe bord

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 1.6 litri si 300 CP, scaune cu masaj si piele pe bord
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor de 1.6 litri si 300 CP, scaune cu masaj si piele pe bord
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem audio de inalta fidelitate. Insotit de 14 difuzoare din gama Electra de la Focal.

Prezentata publicului larg in urma cu (aproape) un an, inca de la inceputul verii trecute, cea mai recenta iteratie a exclusivistului autoturism pe care compania DS il comercializeaza sub denumirea de DS 7 isi intampina cumparatorii - zilele acestea - intr-o larga varietate de variante si configuratii. Printre nenumaratele optiuni puse de oficialii celebrului producator din Hexagon la dispozitia clientilor dornici sa iasa - cu orice pret - in evidenta a reusit sa isi faca loc, de curand, si o savoare disponibila sub numele de Esprit de Voyage, respectivul automobil remarcandu-se numaidecat prin multiplele elemente exterioare de culoare neagra, combinate cu o pereche de capace speciale, gravate cu laserul, pentru oglinzile laterale si un set de jante pe 19 inch.

DS 7 Esprit de Voyage

Oferita la preturi incepand de la circa 52.500 de euro, extravaganta creatie - dotata in standard cu farurile DS PIXEL LED VISION 3.0 - se mai poate lauda, de asemenea, si cu sase nuante diferite pentru caroseria cu cinci portiere, pe cand lista atractiilor interioare cuprinde inclusiv insertii de piele Nappa la nivelul plansei de bord. Odata ajunsi in cabina, pasagerii vor mai intalni - printre multe altele - si un ecran central cu o diagonala de 12.3 inch, un sistem audio de inalta fidelitate, compus din nu mai putin de 14 difuzoare din gama Electra de la Focal, ceasuri de bord digitale, scaune fata multifunctionale, cu reglare electrica, incalzire, ventilatie, plus masaj, iluminare ambientala etc.

Reteta caracteristica celei mai noi versiuni de echipare a proaspat relansatului DS 7 continua - potrivit unui comunicat (oficial) de presa - cu numai un singur propulsor termic, care ia forma unui diesel de 1.499 de centimetri cubi si aproximativ 130 de cai putere. Cu precizarea ca viitorii cumparatori vor fi intampinati si de doua arome plug-in hybrid, ambele modele combinand un benzinar de 1.6 litri cu unul ori doua motoare electrice - de la caz la caz - pentru un total de 225, respectiv 300 CP, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, chiar si intr-un interval mai mic de sase secunde, acul vitezometrului urcand ulterior pana la o viteza de 235 de km/h.

DS 7 Esprit de Voyage

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (89) Poze DS 7 Esprit de Voyage
mai multe