Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 2.0 litri si 404 CP, scaune cu masaj si sistem audio cu 17 boxe. Cat costa

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 2.0 litri si 404 CP, scaune cu masaj si sistem audio cu 17 boxe. Cat costa
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor de 2.0 litri si 404 CP, scaune cu masaj si sistem audio cu 17 boxe
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o pereche de faruri inteligente. Plus un set de jante cu diametrul de pana la 22 de inch.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de sapte saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui februarie, cea mai recenta iteratie a extravagantului Range Rover Velar are - incepand de luni, si un pret de vanzare. 70.567 de euro este, mai exact, suma minima pe care cumparatorii impresionantului model cu lungimea de aproape 4.8 metri o vor avea de achitat pe piata auto din Romania - acolo unde varianta de baza se bucura de prezenta si serviciile unui motor turbo de 2.0 litri, pe benzina. Acompaniat de o transmisie automata cu opt rapoarte si - oarecum inutil de mentionat, un sistem avansat de tractiune integrala, respectivul propulsor ofera o putere maxima de 250 de cai, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de numai 7.5 secunde.

Range Rover Velar Facelift

Range Rover Velar Facelift

Range Rover Velar Facelift

Aceeasi versiune entry-level a spectaculosului SUV din gama Land Rover - conceput special pentru a concura impotriva unor rivali precum Porsche Macan, se mai poate lauda, totodata, si cu o viteza de top de aproximativ 217 kilometri pe ora, in timp ce consumul mediu de carburant variaza intre 9.3 - 9.9 litri la 100 de kilometri, potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic. Reteta caracteristica optiunii in cauza se incheie cu o dotare standard extrem de generoasa, ce cuprinde inclusiv faruri cu LED, jante pe 19 inch - confectionate, mai mult ori mai putin surprinzator, din aliaj, senzori de parcare fata si spate, tapiterie realizata din piele granulata, perforata partial, statie pentru incarcarea wireless a telefonului mobil, scaune actionate electric, bancheta rabatabila etc.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de sapte saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii lui februarie, cea mai recenta iteratie a exclusivistului Range Rover Velar isi intampina cumparatorii, pe piata din Romania, in nenumarate savori si arome. Cu precizarea ca printre multiplele configuratii disponibile la vanzare se regaseste si un model plug-in hybrid, care combina o motorizare turbo de 2.0 litri - pe benzina, cu o unitate electrica insotita de o baterie de 19.2 kWh pentru un total de pana la 404 CP. Persoanele dornice sa experimenteze luxul suprem vor avea, de asemenea, la dispozitie si o serie de echipamente pe masura, precum farurile Pixel LED, jantele din aliaj cu diametrul de 22 de inch, tapiteria din amestec de lana, de la Kvadrat, scaunele ventilate - cu functie de masaj, bancheta incalzita, sistemul audio marca Meridian, cu 14 boxe.

Range Rover Velar Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Range Rover Velar Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Aprilie 2023