Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 3.5 litri si 415 CP, scaune spate cu masaj si instalatie audio de la Bang & Olufsen

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 3.5 litri si 415 CP, scaune spate cu masaj si instalatie audio de la Bang & Olufsen
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor de 3.5 litri si 415 CP, scaune spate cu masaj si instalatie audio de la Bang & Olufsen
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un numar considerabil de elemente confectionate din piele fina. La care se adauga multiple detalii sculptate din carbon forjat.

Inceputul acestei veri marcheaza debutul unui nou automobil de lux pe continentul european, sud-coreenii de la Genesis anuntand - cu doar cateva momente in urma, lansarea impresionantului G90 pe pietele din Germania si Elvetia. Informatiile care au ca subiect principal preturile de vanzare nu reprezinta, in prezent, decat o mare necunoscuta, insa cumparatorii spectaculosului autoturism asiatic vor avea de ales intre o versiune cu ampatament scurt si o varianta Long.

Genesis G90 - Versiunea europeana

Genesis G90 - Versiunea europeana

Conceput special pentru a concura impotriva unor adversari precum Audi A8, BMW Seria 7 si, mai mult ori mai putin surprinzator, Mercedes S-Class, respectivul model se bucura de o larga varietate de echipamente premium - lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv o suspensie inteligenta, pe aer, care utilizeaza o camera pentru a scana calitatea suprafata de rulare si ajusta amortizoarele in mod corespunzator. Din peisaj nu lipsesc insa - ba dimpotriva, am putea spune, nici portierele actionate electric, prin simpla apasare a unui buton de pe consola centrala.

Acompaniata de o motorizare V6 de 3.5 litri - care lucreaza alaturi de doua turbine mecanice si un compresor electric pentru a livra rotilor de pe ambele punti un total de 415 CP, impozanta limuzina sud-coreeana pluseaza cu o tapiterie confectionata din piele fina si diferite ornamente sculptate, spre deosebire de rivalii sai principali, din carbon forjat. Cu precizare ca viitorii pasageri vor fi intampinati si de un sistem audio cu 23 de boxe, marca Bang & Olufsen, scaune spate cu masaj etc.

Genesis G90 - Versiunea europeana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Genesis G90 - Versiunea europeana
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Iulie 2023