Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 450 CP, scaune cu masaj si boxe in tetiere. Cum arata in realitate

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 450 CP, scaune cu masaj si boxe in tetiere. Cum arata in realitate
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor de 450 CP, scaune cu masaj si boxe in tetiere
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Totodata, de la orizont nu lipseste nici setul compus din patru display-uri diferite, cu cel mai mare dintre toate masurand nu mai putin de 14.3 inch, dupa cum precizam de altfel, si anterior.

Anuntata oficial in urma cu mai bine de patru saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui martie, cea de-a doua generatie a exclusivistului SUV pe care compania Infiniti il vinde sub denumirea de QX80 stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privit de la exterior spre interior, extravagantul produs asiatic se remarca numaidecat prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei - acolo unde lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o lungime de peste 5.36 metri, insa nici grila masiva a radiatorului, jantele cu un diametru de pana la 22", confectionate din aliaj usor, sau stopurile cu peste 300 de LED-uri in echipare nu vor trece intocmai neobservate, ba dimpotriva.

Odata ajunsi in cabina, cumparatorii vor descoperi - asa cum mentionam, de altfel, si anterior, inclusiv un numar de patru ecrane diferite, cu cel mai mare dintre toate masurand 14.3 inch. Din peisaj nu lipsesc, printre altele, nici instrumentele de bord digitale si configurabile, scaunele multifunctionale - cu actionare electrica, incalzire, racire, memorie, masaj, sistemul audio de inalta fidelitate, dotat cu 24 de difuzoare semnate de specialistii de la Klipsch, instalatia de climatizare cu reglarea automata, pe trei zone, a temperaturii, volanul in doua spite, tapiteria realizata din piele semi-anilina, incarcatorul wireless pentru dispozitivele mobile.

Proiectata special pentru a concura impotriva unor nume precum BMW X7, Cadillac Escalade, Lincoln Navigator si, intr-un final, Mercedes GLS, cea de-a doua generatie a impozantului Infiniti QX80 se mai lauda, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu o pereche de faruri Full-LED, un plafon panoramic, suspensie activa - pe aer, afisaj pe parbriz. Elementelor si detaliilor cu pricina li se mai alatura franare autonoma de urgenta - cu detectia pietonilor, cruise control adaptiv, monitorizarea unghiului mort, asistentul pentru mentinerea benzii de mers, camera video de 360 de grade incredibilul vehicul japonez plusand cu un propulsor V6 twin-turbo de 3.5 litri, cu 450 de cai putere, pe benzina.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua cu o cutie de viteze in doar doua pedale - condimentata cu noua rapoarte, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 km/h ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu acceleratia la podea, in sub sase secunde, valoarea caracteristica vitezei de top reprezentand in schimb, momentan, numai un mare mister si o necunoscuta de proportii. Nu acelasi lucru se va putea spune, ce este drept, si despre capacitatea de tractare, comunicatul oficial de presa dezvaluind - spre marea bucurie a colectionarilor de cifre, ca viitorii proprietari vor avea posibilitatea de a remorca obiecte de pana la 3.855 de kilograme.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Aprilie 2024