Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor V8 de 5.6 litri si instalatie audio cu 17 boxe

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor V8 de 5.6 litri si instalatie audio cu 17 boxe
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor V8 de 5.6 litri si instalatie audio cu 17 boxe
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un display central cu diagonala de 12.3 inch. Plus scaune reglabile electric, cu functie de incalzire si ventilatie.

Ultima jumatate a anului 2022 marcheaza debutul unui nou produs marca Infiniti - celebrul constructor japonez publicand, in cursul zilei de vineri, primele fotografii si informatii oficiale cu privire la versiunea imbunatatita a gamei QX80. Comercializata la preturi incepand de la 72.700 de dolari, respectiva savoare a luxosului vehicul de 5.3 metri lungime - proiectat special pentru a concura impotriva unor rivali precum BMW X7 ori Mercedes GLS, isi va intampina cumparatorii exclusiv in compania unui propulsor cu opt cilindri in V si capacitatea de 5.552 de centimetri cubi, pe benzina.

Infiniti QX80

Infiniti QX80

Infiniti QX80

Aceeasi fisa cu specificatii tehnice a pregatit inclusiv un total de 400 de cai putere si 560 de Newton-Metri - livrat persoanei de la volan prin intermediul unei cutii cu un numar de sapte rapoarte, in doua pedale. Valoarea caracteristica celebrei probe 0 - 100 de kilometri pe ora nu reprezinta - similar vitezei de top, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, comunicatul de presa anuntand, in schimb, ca soferii vor putea tracta pana la 3.855 de kilograme.

Cea mai recenta iteratie a niponului Infiniti QX80 se vinde in trei niveluri diferite de echipare - Luxe, Premium Select, Sensory, printre dotarile prezente in prim plan facandu-si loc si farurile Full-LED. Din peisaj nu lipsesc, de asemenea, nici jantele cu diametru de pana la 22 de inch, tapiteria realizata dintr-o piele partial perforata, de tip semi-anilina, climatizarea cu reglare automata a temperaturii - cu control pe trei zone, scaunele reglabile electric, cu functie de incalzire si ventilatie, instalatia audio cu 17 boxe semnate de specialistii Boxe, display-ul central de 12.3 inch s.a.m.d.

Infiniti QX80

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Infiniti QX80
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Decembrie 2022