Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are scaune ventilate si display 9K

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are scaune ventilate si display 9K
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are scaune ventilate si display 9K
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua - mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem audio de inalta fidelitate. Ce poarta semnatura specialistilor AKG - dupa cate se mentioneaza si in comunicatul de presa.

Inceputul lunii iunie marcheaza debutul unui nou automobil de la Cadillac, celebrul producator american de lux publicand, cu doar trei zile in urma, primele informatii si fotografii oficiale ale modelului CT6. Destinat exclusiv pietei din China, respectivul autoturism premium se remarca atat prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei, cat si prin tehnologiile de ultima ora prezente la nivel de cabina.

Cadillac CT6

Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, pe parcursul urmatoarelor saptamani, pana la sfarsitul toamnei anului 2023, pachetul cu pricina masoara, mai precis, peste 5.2 metri in lungime, pe cand ampatamentul se invarte in jurul valorii de 3.109 milimetri, conform fisei cu specificatii de ordin tehnic. Daca vine vorba, in schimb, despre motorizarea de sub capota, viitorii cumparatori vor fi intampinati numai de o singura optiune - un propulsor turbo cu capacitatea de 2.0 litri, in patru cilindri, cuplat la o transmisie automata cu zece rapoarte.

Oferit in schimbul unei sume ce echivaleaza cu putin peste 46.700 de euro, potrivit primelor imagini si detalii acordate publicitatii, noul CT6 pluseaza cu un set de jante pe 20 de inch, realizate din aliaj usor. Caracterizat de un sistem de tractiune spate, Cadillac-ul in cauza se mai poate lauda si cu o pereche de scaune fata ventilate, o tapiterie confectionata din piele Nappa ori un display 9K de 33 de inch.

Cadillac CT6

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Cadillac CT6
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Iunie 2023