Daca nu vrei s-auzi de Seria 3, ASTA e masina TA. Cum arata in realitate versiunea cu 355 CP sub capota si 4x4 in standard

Daca nu vrei s-auzi de Seria 3, ASTA e masina TA. Cum arata in realitate versiunea cu 355 CP sub capota si 4x4 in standard
  • Daca nu vrei s-auzi de Seria 3, ASTA e masina TA
  • Cum arata in realitate versiunea cu 355 CP sub capota si 4x4 in standard
Distribuie pe Facebook

Nota de plata porneste, cel putin peste Ocean, de la 52.300 de dolari, conform configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg inca de la inceputul verii anului 2020, noua Acura TLX isi intampina clientii zilele astea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia potentialilor cumparatori se numara chiar si o varianta de inalta performanta.

Oferita sub indicativul Type S, la preturi incepand de la 52.300 de dolari, respectiva masina gazduieste in compartimentul motor un V6 cu doua turbine, pe benzina, de 3.0 litri si undeva in jurul a 355 CP.

Aceeasi Acura TLX Type S se mai poate mandri, de asemenea, si cu o transmisie automata in zece rapoarte, dar si cu un sistem inteligent de tractiune integrala. Din pacate, timpul necesar rezolvarii celebrei ecuatii 0 - 96 km/h nu reprezinta, pentru moment, decat un mister.

Pe parta vizuala, respectiva masina se remarca, in schimb, numaidecat, atat prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, cat si prin pragurile laterale proeminente si jantele din aliaj supradimensionate.

Reteta specifica versiunii de performanta a noii Acura TLX mai cuprinde, in plus, si o capota bombata a motorului. Totodata, aceeasi varianta Type S dispune inclusiv de o evacuare cvadrupla, volan multifunctional cu design in trei spite si scaune cu suport lateral marit.

Dotarea standard a respectivei masini se traduce si primi faruri Full-LED, display central cu diagonala de 10.2 inch, navigatie 3D, instalatie audio cu 17 difuzoare ELS Studio 3D, Apple CarPlay si Android Auto.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 30 Iunie 2021