Daca nu vrei s-auzi de Seria 5, asta-i masina ta. Are motor de 360 CP, scaune cu masaj si instalatie audio de la AKG

Daca nu vrei s-auzi de Seria 5, asta-i masina ta. Are motor de 360 CP, scaune cu masaj si instalatie audio de la AKG
  • Daca nu vrei s-auzi de Seria 5, asta-i masina ta
  • Are motor de 360 CP, scaune cu masaj si instalatie audio de la AKG
Distribuie pe Facebook

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici instrumentele de bord digitale, statia pentru incarcarea wireless a telefoanelor mobile, elementele din fibra de carbon ori sistemul de climatizare cu reglare automata.

Prima jumatate a anului 2024 marcheaza debutul unui nou produs semnat Cadillac - celebra companie americana anuntand, in cursul zilei de luni, lansarea modelului CT5-V. Proiectat special pentru a concura impotriva unor rivali precum BMW Seria 5, respectivul autoturism, cu o lungime de 4.945 de milimetri, se remarca numaidecat prin grila supradimensionata a radiatorului, luminile de zi alungite si - mai mult sau mai putin putin surprinzator, jantele din aliaj cu un diametru de 19", lista atractiilor principale continuand, la nivelul departamentului exterior, cu evacuarea insotita de patru tobe de esapament.

Cadillac CT5-V

In cabina - de cealalta parte a portierelor, automobilul cu pricina ar trebui sa iasa in evidenta prin displayul curbat cu o diagonala de 33 de inch, impartit intre ceasurile de bord digitale si sistemul de infotainment, seria vestilor bune cuprinzand inclusiv instalatie audio de inalta fidelitate, marca AKG, detalii din fibra de carbon, afisaj pe parbriz, scaune fata actionate electric, cu functii de incalzire, racire, masaj, tapiterie din piele, climatizare cu reglare automata a temperaturii, volan in trei spite, o statie pentru incarcarea wireless a telefoanelor mobile.

Sub capota, noul CT5-V ofera o unitate twin-turbo cu sase cilindri in V si capacitatea de 3.0 litri - conceputa special pentru a livra fie doar rotilor spate, fie ambelor punti undeva in jurul a 360 de cai putere. Din meniu nu lipseste - de asemenea, nici cutia in zece rapoarte, cu doua pedale, autovehiculul de peste Ocean bucurandu-se si de suspensie condimentata cu amortizoare magnetoreologice, discuri de franare de la Brembo, diferential controlat electronic.

Cadillac CT5-V

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 1 Februarie 2024