Daca Paul Walker a cumparat cinci, sigur iti va placea si tie. Pretul de vanzare ar putea fi insa o problema

Daca Paul Walker a cumparat cinci, sigur iti va placea si tie. Pretul de vanzare ar putea fi insa o problema
  • Una dintre cele numai 126 de unitati ale exclusivistei serii M3 Lightweight a fost scoasa recent la licitatie
  • Masina fabricata in cursul anului 1995 s-a vandut cu putin peste 76.000 de dolari pe platforma Bring a Trailer
  • Sportiva bavarezilor de la BMW a primit sub capota un benzinar aspirat de trei litri si 240 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Oferita sub forma unei editii speciale, comercializata in doar 126 de exemplare, masina fabricata la mijlocul anilor '90 vine cu sase cilindri si 240 de cai putere sub capota.

Una dintre cele numai 126 de unitati ale exclusivistei serii M3 Lightweight a fost scoasa de curand la vanzare, castigatorul licitatiei organizate pe platforma Bring a Trailer platind pentru masina asamblata de BMW in cursul anului 1995 putin peste 76.000 de dolari. O suma deloc mare daca tinem cont de ce s-a intamplat cu setul de 5 (cinci!) exemplare ce i-a apartinut regretatului Paul Walker.

Daca punem insa la socoteala ca ceasurile de bord indica, in cazul de fata, aproape 150.000 de kilometri parcursi in total, ei bine... atunci pretul final nu ar mai trebui sa reprezinte o asa mare surpriza.

Sub capota, asa cum precizam inclusiv anterior, fiecare dintre cele doar 126 de unitati BMW M3 Lightweight gazduieste o unitate aspirata cu sase cilindri in linie, de trei litri si undeva in jurul a 240 de cai putere. Livrarea valorilor maxime catre rotile de pe puntea spate se face printr-o cutie manuala cu cinci rapoarte, iar radio-ul, tapiteria din piele, dar si alte dotari de lux au fost inlaturate pentru un plus de performanta.

Pe langa minusul de circa 90 de kilograme, aceeasi editiei limitata a masinii bavareze se mai poate lauda si cu o serie de grafice speciale la nivelul caroseriei, dar si cu un nou pachet aerodinamic.

BMW M3 Lightweight

BMW M3 Lightweight

BMW M3 Lightweight

BMW M3 Lightweight

BMW M3 Lightweight

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze BMW M3 Lightweight
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Iunie 2020