Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti...
  • ... asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor cu opt cilindri in V si o capacitate de patru litri lucreaza alaturi de un sistem de supraalimentare cu doua turbine si o cutie automata in sapte rapoarte - cu dublu ambreiaj, pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 720 de cai si 770 de Newton-Metri, conform companiei producatoare.

Iese numaidecat in evidenta prin caroseria finisata intr-o nuanta sumbra de negru - care, alaturi de jantele vopsite intr-o culoare similara, il transforma in Batmobile-ul ideal pentru aceasta vara, insa nici etrierele violet - ce au ca scop principal, de care se si achita cu brio, crearea unui contrast memorabil, nu vor trece neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, exagera sau glumi cu absolut nimic.

McLaren 720S Spider de vanzare

McLaren 720S Spider de vanzare

Principala atractie a respectivului McLaren 720S Spider o reprezinta - ce este drept, reteta caracteristica departamentului interior, acolo unde masina fabricata in 2022 si scoasa de curand la vanzare, pe internet, in schimbul unei sume ce se apropie de 395.000 de dolari scoate la iveala o piele mov disponibila prin intermediul diviziei de personalizare MSO, pentru 11.625 de dolari.

Aceeasi masina asamblata anul acesta se mai poate lauda si cu un numar urias de componente realizate din fibra de carbon - unele instalate la nivel de exterior, iar altele intalnite de cealalta parte a portierelor cu deschidere verticala, la interior, cu discuri de franare carbon-ceramice, camera pentru marsarier, senzori de parcare. Dar si instalatie audio cu 12 difuzoare - ce a costat, aparent, 4.420 de dolari.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic culmineaza cu motorul V8 bi-turbo de patru litri, 720 de cai si 770 de Newton-Metri mentionat si anterior - care, impreuna cu o cutie automata in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, rezolva problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 2.9 secunde si, daca mai trebuia cumva precizat, ofera o viteza maxima de 341 de kilometri pe ora.

McLaren 720S Spider de vanzare

McLaren 720S Spider de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze McLaren 720S Spider de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Aprilie 2022