Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti...961
  • ... asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
Distribuie pe Facebook

O motorizare cu 800 de cai si nu mai putin de 950 de Newton-Metri - de 3.7 litri, completeaza impresionanta reteta de la nivelul departamentului vizual. Suna bine, nu-i asa?

Se remarca numaidecat prin contrastul dintre caroseria de culoare alba si diferitele elemente exterioare realizate din fibra de carbon - asa cum este si cazul prelungirii proeminente din dotarea spoilerului fata, al ornamentelor dedicate aripilor laterale ori difuzorului posterior masiv, printre multe altele - nenumarate priviri urmand sa atraga insa si jantele forjate cu prindere centrala si accente de rosu, prezente intr-o combinatie de 20 / 21 inch. Ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Techart GTstreet R de vanzare

Techart GTstreet R de vanzare

Techart GTstreet R de vanzare

Disponibila in schimbul unei sume deloc neglijabile - de circa jumatate de milion de euro, dupa cate se pare, aceeasi reteta GTstreet R asamblata de specialistii Techart pe baza ultimei generatii a legendarului Porsche 911 Turbo S isi va mai rasfata noul posesor si cu un interior care se scalda intr-o piele finisata in negru si rosu. Cu mici exceptii, unde intervine albul.

Impresionanta propunere de la nivel de cabina continua - de asemenea - cu ceasuri de bord partial digitale, cu scaune multifunctionale, insertii din fibra de carbon si o instalatie audio de inalta fidelitate cu boxe de la Burmester, pe cand meniul tehnic cuprinde inclusiv o motorizare in sase cilindri, cu doua turbine si capacitatea de 3.7 litri. Modificata pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 800 de cai si 950 de Newton-Metri, valori arhisuficiente si pentru o viteza maxima de 350 km/h.

Techart GTstreet R de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Techart GTstreet R de vanzare
mai multe