Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti...
  • ... asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv nenumarate ornamente din fibra de carbon. Prezente atat la nivelul departamentului exterior - cat si de cealalta parte a portierelor cu deschidere verticala, la interior.

Se remarca numaidecat prin caroseria finisata intr-o nuanta misterioasa de negru - acompaniata de un plafon retractabil realizat din metal si operat, oarecum inutil de mentionat, prin intermediul unei buton amplasat la nivelul consolei centrale, insa nici jantele forjate caracterizate de un design cu zece spite ori capacele din fibra de carbon ale oglinzilor retrovizoare nu vor trece complet neobservate; ba dimpotriva.

McLaren 720S Spider de vanzare

McLaren 720S Spider de vanzare

Disponibila in schimbul unei sume compuse din sase cifre - de aproximativ 418.568 de dolari, aceeasi masina McLaren 720S Spider asamblata in prima parte a anului 2022 si scoasa recent, pe pacursul zilelor anterioare, la vanzare, pe internet, se mai poate lauda, la nivelul departamentului exterior, si cu etriere finisate intr-o nuanta contrastanta de portocaliu. O culoare similara insotind - alaturi de unele insertii de fibra de carbon, daca mai trebuia cumva precizat, si meniul de la interior.

Odata ajunsi in cabina, soferul si pasagerul din dreapta sa vor mai descoperi, deloc surprinzator, si un ecran central de dimensiuni generoase, amplasat pe verticala, o tapiterie din piele, cusaturi negre si difuzoare de inalta fidelitate, un alt element de atractie constand - bineinteles, in displayul partial retractabil folosit pentru afisarea instrumentelor de bord digitale si configurabile, dar si in volanul echipat cu padele.

Sub capota, propulsia este asigurata de o unitate in opt cilindri - cu doua turbine si o capacitate de patru litri, proiectata pentru a livra, prin intermediul unei transmisii automate in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, undeva in jurul a 720 de cai putere si 770 de Newton-Metri. De unde si sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 2.9 secunde, acceleratia de la 0 la 200 de kilometri pe ora in 7.8 secunde si, dupa cate anunta compania producatoare, viteza maxima de 341 de kilometri pe ora.

McLaren 720S Spider de vanzare

McLaren 720S Spider de vanzare

McLaren 720S Spider de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze McLaren 720S Spider de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 1 Iulie 2022