Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti...
  • ... asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o pereche de faruri capabile sa proiecteze diferite simboluri pe sosea. Plus jante din aliaj cu design turbionar, o tapiterie din piele de culoare portocalie si nu mai putin de cinci display-uri color, la prima vedere.

Se remarca in special prin caroseria finisata integral - de la grila supradimensionata a radiatorului si pana la tips-urile sistemului de evacuare, intr-o nuanta misterioasa de negru, insa nici jantele din aliaj acompaniate de un design turbionar si, totodata, diametrul de 21 de inch nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva.

Oferita in schimbul unei sume de doar 300.000 de franci elvetieni, cu ghilimelele de rigoare, aceeasi bijuterie pe nume Hofele H500 L se mai poate lauda, presupunand ca ramanem la reteta specifica departamentului exterior, si cu o pereche de faruri capabile sa proiecteze diferite simboluri pe asfalt, in timp ce meniul de la interior a pregatit si o tapiterie din piele de culoare portocalie. De asemenea - odata ajunsi in cabina, pasagerii vor mai descoperi si patru scaune individuale, o consola alungita si nu mai putin de cinci display-uri color.

Construita pe baza unui Mercedes S500 L de ultima generatie, exclusivista limuzina de lux ascunde sub capota - in compartimentul motor, un propulsor in sase cilindri, cu o capacitate de 3.0 litri si tehologie mild-hybrid pe 48 de volti. Puterea maxima nu reprezinta decat un mister, insa versiunea standard propune pana la 457 CP.

Mercedes S-Class de vanzare

Mercedes S-Class de vanzare

Mercedes S-Class de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes S-Class de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 August 2022