Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi. Are 800 de cai sub capota, plafon retractabil si numeroase elemente confectionate din fibra de carbon

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi. Are 800 de cai sub capota, plafon retractabil si numeroase  elemente confectionate din fibra de carbon
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Are 800 de cai sub capota, plafon retractabil si numeroase elemente confectionate din fibra de carbon
Distribuie pe Facebook

Oferita in schimbul unei sume de peste 565.000 de euro, spectaculoasa creatie germana pluseaza cu multiple detalii din piele partial perforata si o instalatie audio de inalta fidelitate, de la Burmester.

Se remarca in special prin caroseria finisata intr-o nuanta clasica de negru si oferita in compania unui nou pachet aerodinamic, compus dintr-un numar considerabil de elemente sculptate atent din fibra de carbon, insa nici jantele forjate din aliaj - care mizeaza pe un design in cinci spite, nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi, glumi sau exagera cu nimic.

TECHART GTstreet R Cabriolet de vanzare

TECHART GTstreet R Cabriolet de vanzare

Reteta specifica departamentului exterior continua, conform anuntului de vanzare, cu un plafon retractabil realizat din material textil si o evacuare montata central, cu doua tips-uri de dimensiuni generoase in dotare - pe cand lista atractiilor interioare cuprinde inclusiv o tapiterie din piele partial perforata de culoare rosie.

Acompaniat de o nota de plata care depaseste pragul de 565.000 de euro - potrivit instiintarii mentionate anterior, urmatorul exemplar al impresionantului GTstreet R Cabriolet de la TECHART se mai poate lauda, la nivel de cabina, si cu multiple detalii contrastante, albe. Plus un sistem audio de inalta fidelitate - semnat de specialistii Burmester, scaune ventilate si volan multifunctional cu design in trei spite.

O unitate twin-turbo cu sase cilindri si o capacitate de 3.745 de centimetri cubi - pe benzina, completeaza seria caracteristicilor demne de precizat, astfel ca, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea in 2.7 secunde, mai mult ori mai putin surprinzator.

TECHART GTstreet R Cabriolet de vanzare

TECHART GTstreet R Cabriolet de vanzare

TECHART GTstreet R Cabriolet de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze TECHART GTstreet R Cabriolet de vanzare
mai multe