Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi. Are motor de 2.0 litri si 619 CP, piele pe bord si schimbator din cristal

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi. Are motor de 2.0 litri si 619 CP, piele pe bord si schimbator din cristal
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Are motor de 2.0 litri si 619 CP, piele pe bord si schimbator din cristal
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv scaune cu reglare electrica si functie de incalzire. Plus difuzoare de la Bowers & Wilkins.

Se remarca in special prin formele extrem de atragatoare ale caroseriei construite - in mare parte - din plastic ranforsat cu fibra de carbon, nenumarate priviri urmand sa aduca insa si jantele masive din aliaj. Cu diametrul de 21 de inch.

Reteta specifica departamentului exterior continua - printre altele, cu o pereche de faruri cu LED si un eleron activ, in timp ce meniul caracteristic interiorului cuprinde inclusiv un set de scaune cu actionare electrica. Plus functie de incalzire.

Polestar 1 de vanzare

Polestar 1 de vanzare

Odata ajunsi in cabina, pasagerii vor mai descoperi - totodata - si un volan sport, cu design in trei spite, o tapiterie realizata din piele fina, insertii de fibra de carbon, un display central supradimensionat. Dar si instrumente de bord digitale.

De asemenea, din peisaj nu lipsesc - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, nici difuzoarele de la Bowers & Wilkins. Seria vestilor bune continuand cu un schimbator din cristal si un plafon panoramic, conform anuntului de vanzare.

Nota de plata a respectivului Polestar 1 nu reprezinta - din pacate - decat un mare mister si o necunoscuta de proportii. Potrivit actualului proprietar, viitorul posesor se va bucura, ce este drept, si de un sistem de propulsie unic.

Intr-o alta ordine de idei, autoturismul asamblat in cursul anului trecut combina un benzinar I4 de 2.0 litri - insotit atat de o turbina, cat si de un compresor - cu doua motoare electrice. Acompaniate de o baterie generoasa, de 34 kWh.

Asa se face ca - la apasarea pedalei de acceleratie, soferul va dezlantui o herghelie compusa din 619 cai putere. De unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de 4.2 secunde, dupa spusele companiei producatoare.

Polestar 1 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (118) Poze Polestar 1 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Octombrie 2022