Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi. Foto ca sa te convingi si singur

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi. Foto ca sa te convingi si singur
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti...
  • ... asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Foto ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

O motorizare cu opt cilindri in V livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 710 CP. Conform primelor detalii date publicitatii.

Se remarca in special prin contrastul dintre caroseria de culoare rosie si multiplele elemente aerodinamice din carbon forjat, insa nici jantele din aliaj usor - insotite de un design in cinci spite, ori evacuarea cvadrupla nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune.

Ferrari Roma de la Mansory

Ferrari Roma de la Mansory

Creatia specialistilor de la Mansory, urmatorul Ferrari Roma se mai poate lauda - la nivel de exterior, si cu o lampa de ceata inspirata de monoposturile din Formula 1, dar si cu etriere finisate intr-o nuanta clasica de negru, pe cand reteta de la interior nu reprezinta, din pacate, decat un mare mister. Si o necunoscuta uriasa.

Exista totusi - ce este drept, nenumarate sanse ca, odata ajunsi in cabina, soferul si pasagerul din dreapta sa descopere si o tapiterie din piele sau Alcantara, insertii de carbon forjat, scaune sport, un volan cu parte inferioara plata. Si, oarecum inutil de adaugat, ceasuri de bord digitale.

Lista atractiilor principale se incheie, intr-un final, cu propulsorul de sub capota: un benzinar cu doua turbine si o capacitate de 3.855 de centimetri cubi - sinonim cu o putere maxima de 710 cai, in urma imbunatatirilor primite. De unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in circa 3.1 secunde.

Ferrari Roma de la Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ferrari Roma de la Mansory
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 August 2022