Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi. Foto ca sa te convingi si singur

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi. Foto ca sa te convingi si singur
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Foto ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata de o unitate V12 cu doua turbine si capacitatea cilindrica de 6.75 litri. Modificata pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 610 CP si 950 Nm.

Iese numaidecat in evidenta prin caroseria finisata intr-o nuanta impresionanta de albastru si condimentata cu numeroase detalii - precum capota uriasa a motorului, insertiile proeminente dedicate spoilerelor fata / spate, respectiv pragurilor laterale sau eleronul de dimensiuni generoase de la nivelul plafonului, realizate din fibra de carbon, insa nici jantele din aliaj cu design multispita, acompaniate de un diametru de 24 de inch, nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi ori exagera cu nimic.

Rolls-Royce Cullinan by Mansory

Rolls-Royce Cullinan by Mansory

Rolls-Royce Cullinan by Mansory

Reteta specifica departamentului exterior continua cu un set de lumini aditionale si o evacuare cvadrupla, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv o tapiterie din piele de culoare alba pentru scaunele de pe partea stanga si bleu pentru cele de pe partea dreapta. Odata ajunsi in cabina, oaspetii excentricului Rolls-Royce Cullinan by Mansory vor mai descoperi, asa cum era, evident, de asteptat, si o intreaga serie elemente sub forma de carouri, un plafon instelat etc.

Lista ingredientelor ce compun meniul caracteristic SUV-ului cu pricina se incheie - intr-un final, cu un V12 insotit de o capacitate cilindrica de 6.75 litri, plus o pereche de turbine masive, modificat pentru un total de 610 CP si 950 Nm. Prin urmare - cu pedala de acceleratie la podea, problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va rezolvarea, de aceasta data, intr-un timp de aproximativ 5.0 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea, complet nestingherit, pana la o viteza de 280 de kilometri pe ora.

Rolls-Royce Cullinan by Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Rolls-Royce Cullinan by Mansory
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Noiembrie 2022