Danezii ne ispitesc cu un Aston Martin cu motor central

Danezii ne ispitesc cu un Aston Martin cu motor central
Dupa lansarea extremului Zenvo ST1, mintile stralucite ale industriei auto daneze par sa se fi pus serios pe treaba. HBH, o companie proaspat infiintata sub a caror initiale se ascunde o echipa de profesionesti, planuieste sa ne ispiteasca cu primul Aston Martin cu motor central din istoria moderna.
Distribuie pe Facebook
Aflata momentan in stadiu de proiect, viitoarea creatie ar urma sa imbine liniile clasice si formele elegante caracteristice unui Aston Martin cu avantajele si beneficiile obtinute din montarea centrala a motorului. Desi detaliile sunt limitate la acest moment, danezii de la HBH au facut doua dezvaluiri extrem de importante: prima consta intr-un teaser ce ne prezinta o mica parte din ceea ce ne asteapta in materie de design, in timp ce a doua informatie aduce in prim plan motorul - un V12 de 6.0 litri, ce va fi echipat cu nu mai putin de doua compresoare.

Pretul modelului ramane un mister, insa compania daneza a pornit deja in cautarea unui potential client. Noua creatie va fi construita intr-o singura bucata, iar proprietarul sau va detine 50% din design si drepturile de fabricatie. Drept urmare, nu este exclus ca acest viitor clasic sa fie construit in mai multe exemplare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Mai 2011